ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ - Μάντσεστερ: Για το πρώτο στέμμα!

Ρεάλ - Μάντσεστερ: Για το πρώτο στέμμα!

Για το πρώτο στέμμα της σεζόν αναμετρώνται στα Σκόπια (21:45) η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδριτης και η κάτοχος του Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι πιθανές 11άδες των δυο ομάδων.

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει για το πρώτο μεγάλο στέμμα της σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρώνται στα Σκόπια (21:45) και θέλουν όσο τίποτα να ξεκινήσουν με έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη τους την σεζόν. Προφανώς δεν είναι ο σημαντικότερος, αλλά δεν είναι και αμελητέος, ειδικά όταν κοντράρονται δυο τόσο μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση και στις 23 Ιουλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Αυτή την φορά πρέπει να αναδειχθεί νικητής, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσουμε στην παράταση ή την διαδικασία των πέναλτι.

Αν η Ρεάλ ικαταφέρε να κατακτήσει το τρόπαιο, θα φτάσει τα τέσσερα, μετρώντας 3/5 νικηφόρους τελικούς, ενώ η Γιουνάιτεντ διεκδικεί το δεύτερο τρόπαιο μετά το 1991. Το 1999 και το 2008 ηττήθηκε και μένει να δούμε αν απόψε το βράδυ θα τριτώσει το κακό.

Οι Μαδριλένοι του Ζινεντίν Ζιντάν στα φιλικά δεν εντυπωσίασαν, δεν έκαναν κάποια νίκη, αλλά η αλήθεια είναι πως ο "Ζιζού" έκανε τους πειραματισμούς του, ενώ έλειπε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η παράδοση με τις αγγλικές ομάδες είναι πολύ καλή, αφού έχει να χάσει από το 2009 (ήττα με 4-0 από τη Λίβερπουλ), μετρώντας έκτοτε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Ρονάλντο που έχασε την προετοιμασία και ετοιμάζεται για τα διπλά ματς στο ισπανικό Super Cup κόντρα στην Μπαρτσελόνα, λογικά θα ξεκινήσει από τον πάγκο, αφού μπήκε στο πρόγραμμα των υπολοίπων πριν μερικές ημέρες. Αν και με τον συγκεκριμένο, κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι σίογουρος.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θέλει το τρόπαιο για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ίσως το κίνητρό της να είναι μεγαλύτερο απ' αυτό της Ρεάλ. Οι Λουκακού, Μάτιτς και Λίντελοφ έχουν ενισχύσει το ρόστερ των "κόκκινων διαβόλων", μένει να δούμε αν μέχρι το τέλος Αυγούστου γίνει κάτι με τον... Μπέιλ, ενώ έχουν φύγει ανάμεσα σε άλλους οι Ρούνεϊ και Γιανουζάι.

Πιθανή ενδεκάδα Ρεάλ (4-3-3): Νάβας – Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Ισκο, Μπενζεμά, Μπέιλ.

Πιθανή ενδεκάδα Μάντσεστερ (4-3-3): Ντε Χέα – Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Μπλιντ – Ερέρα, Μάτιτς, Πογκμπά – Μαρσιάλ, Λουκακού, Μχιταριάν.

Διαιτητής είναι ο Ιταλός, Τζιανλούκα Ρόκι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ