ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράτζι: "Ιδανικός ο Ρανιέρι για την εθνική Ιταλίας"

Monaco's Andrea Raggi reacts during the Champions League group G soccer match between Besiktas and Monaco at the Besiktas Park stadium in Istanbul, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Monaco's Andrea Raggi reacts during the Champions League group G soccer match between Besiktas and Monaco at the Besiktas Park stadium in Istanbul, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο Αντρέα Ράτζι έχει δουλέψει με τον Κλάουντιο Ρανιέρι στη Μονακό και εκτιμά πως άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδος είναι ιδανικός για τον πάγκο της Ιταλίας

Ο Τζανπιέρο Βεντούρα αποτελεί παρελθόν, σύντομα η ιταλική ομοσπονδία θα εκλέξει νέο πρόεδρο (παραιτήθηκε ο Ταβέκιο) και θα ακολουθήσει η πρόσληψη του νέου ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Αντρέα Ράτζι, 33άχρονος κεντρικός αμυντικός της Μονακό, εκτιμά πως είναι ιδανικός για τον πάγκο των "Azzuri" ο Κλάουντιο Ρανιέρι, με τον οποίο συνεργαστεί στο Πριγκιπάτο.

"Έχει το ιδανικό προφίλ", τόνισε ο έμπειρος στόπερ και συνέχισε: "Είναι κάποιος που δεν κάνει πίσω, ακόμη και στα δύσκολα. Δεν έχει ξεχάσει το ιταλικό τρόπο παιχνιδιού, τον οποίο εξασκεί και στη Ναντ".

Θυμίζουμε πως ο Ρανιέρι έχει δουλέψει μόνο σε μία εθνική ομάδα, την ελληνική και απέτυχε παταγωδώς, με χειρότερη στιγμή την εντός έδρας ήττα απ' τους Νήσους Φερόε.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ