ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού αστέρων στο φετινό International Champions Cup

Ραντεβού αστέρων στο φετινό International Champions Cup

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του International Champions Cup. Το "Clásico" ξεχωρίζει στους παρακάτω αγώνες.

Σπουδαία ματς θα λάβουν χώρα το ερχόμενο καλοκαίρι στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του International Champions Cup. Μπορεί το ραντεβού της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (29/7) να συγκεντρώνει τα βλέμματα, αλλά δεν θα είναι το μοναδικό.

Μάλιστα, οι Καταλανοί ανακοίνωσαν ότι θα τεθούν αντιμέτωποι τόσο με τη Γιουβέντους, όσο και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απ' ότι φαίνεται θα διεξαχθούν ενδιαφέροντα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της Αμερικής που δεν μπορούν να μεταβούν στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αρχικά, οι "μπλαουγκράνα" θα συναντήσουν τη "Γηραιά Κυρία" στις 22 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο τους θα αναμετρηθούν και στη φάση των "8" του Champions League, σε επανάληψη του τελικού του 2015.

Στη συνέχεια, η παρέα του Λιονέλ Μέσι θα ταξιδέψει στην Ουάσινγκτον για τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ (26/7), ενώ η "παράσταση" θα ολοκληρωθεί στο Μαϊάμι στις 29 Ιουλίου για το "Clásico". Παρότι μας χωρίζουν αρκετοί μήνες μέχρι εκείνο το παιχνίδι, οι φίλαθλοι έχουν ξεκινήσει ήδη να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ