ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρανιέρι: "Δεν θα πάρει τον τίτλο η Λέστερ"

Ρανιέρι: "Δεν θα πάρει τον τίτλο η Λέστερ"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι σε συνέντευξή του σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως η Λέστερ δεν θα κερδίσει τον τίτλο στην Premier League

Ο προπονητής της Λέστερ, Κλάουντιο Ρανιέρι, είναι προληπτικός και έτσι αρνείται να μιλήσει για διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία, αν και η ομάδα του είναι στην κορυφή με +5 από την Τότεναμ, με 7 αγωνιστικές να απομένουν.

Σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή λοιπόν τον ρώτησαν αν θα πάρει η Λέστερ το πρωτάθλημα και απάντησε: "Όχι, όχι, όχι. Παλεύουμε απλά για να βγούμε στην Ευρώπη, αυτό είναι όλο".

Δεν θέλει να φέρει γρουσουζιά, ενώ από την εκπομπή του έκαναν δώρο ένα μικρό κόκκινο κέρατο, σύμβολο κατά του... κακού ματιού για τους Ιταλούς (σε προστατεύει από την κακοδαιμονία).

Όταν τον ρώτησαν αν θα αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε στην εθνική Ιταλίας, απάντησε: "Όχι, είμαι καλά στην Λέστερ και έχω 3 χρόνια συμβόλαιο".

Ο δημοσιογράφος τότε αντέδρασε λέγοντας: "Άρα φέτος μάχεστε για την παραμονή και του χρόνου ελπίζετε... " για να συμπληρώσει γελώντας ο Ρανιέρι: "...να χτίσουμε κάτι".

"Όλοι οι Άγγλοι είναι αισιόδοξοι για την Λέστερ, αλλά εμείς μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως δεν θα κερδίσει τίποτα"; ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Ρανιέρι απάντησε: "Ναι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ