ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρανιέρι: "Δεν έχει τελειώσει"

Ρανιέρι: "Δεν έχει τελειώσει"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα η μάχη του τίτλου και αποθέωσε για μία ακόμα φορά τους παίκτες του.

Μετά την απώλεια βαθμών της Τότεναμ και την αύξηση της διαφοράς πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι η μάχη του τίτλου στην Αγγλία τελείωσε. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν συμμερίζεται τη συγκεκριμένη άποψη και συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους.

"Ξεκινήσαμε τη χρονιά με στόχο να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά σιγά σιγά οι παίκτες πήγαιναν καλύτερα και άρχισαν να πιστεύουν σε κάτι ξεχωριστό. Τώρα προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε κορυφαίες ομάδες. Είμαστε εκεί και θέλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Όλοι λένε ότι έχει τελειώσει. Κατά την άποψη μου δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω μόνο στα μαθηματικά. Είμαστε κοντά και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σε κάθε παιχνίδι και τότε, δεν ξέρω πότε, αλλά είναι σημαντικό να πετύχουμε αυτόν τον στόχο" τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη βράβευση του Ριγιάντ Μαχρέζ ως του καλύτερου παίκτη της Premier League είπε: "Είμαι περήφανος για το ο Ριγιάντ είναι ένας ταπεινός άνθρωπος. Κάθε φορά με ρωτά για το τι μπορεί να βελτιώσει στο παιχνίδι του. Αυτό είναι φανταστικό. Είναι μία ιδιοφυΐα. Θέλω όμως να πω ότι όλοι οι παίκτες είναι φανταστικοί γιατί κάνουν μία εξαιρετική χρονιά με μεγάλο επαγγελματισμό.

Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους φανταστικούς παίκτες. Παίζουν με ψυχή και με καρδιά και διασκεδάζουν τους οπαδούς μας. Είμαι υπερήφανος για αυτούς".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ