ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράμος: "Είναι περίεργο να βρισκόμαστε χωρίς τον Κασίγιας"

Ράμος: "Είναι περίεργο να βρισκόμαστε χωρίς τον Κασίγιας"

Ο Σέρχιο Ράμος επέλεξε να σχολιάσει την απόφαση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας, Χούλεν Λοπετέγκι, να αφήσει εκτός ομάδας τον Ίκερ Κασίγιας από τις διεθνείς κλήσεις.

Οι αποφάσεις προπονητών πολλές φορές σοκάρουν. Άλλοι αποφεύγουν να τις σχολιάσουν κι άλλοι δεν διστάζουν να πουν τη γνώμη τους. Ο Σέρχιο Ράμος επέλεξε να σχολιάσει... με το γάντι την απόφαση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας, Χούλεν Λοπετέγκι, να αφήσει εκτός ομάδας τον ρέκορντμαν συμμετοχών στην Ιστορία των "φούριας ρόχας" και αρχηγό τους, Ίκερ Κασίγιας.

Οι Ισπανοί διεθνείς συναντήθηκαν για πρώτη φορά με το νέο τεχνικό τους, προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία τους για το σπουδαίο φιλικό της 1ης Σεπτεμβρίου με το Βέλγιο και το εναρκτήριο παιχνίδι τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με το Λιχτενστάιν, τέσσερις ημέρες αργότερα (5/9).

Η πιο ηχηρή απουσία από το πρώτο ραντεβού των παικτών της εθνικής ανδρών ήταν αναμφίβολα αυτή του Ίκερ Κασίγιας, ενώ δεν κλήθηκαν επίσης ούτε οι πρωταθλητές κόσμου το 2010 και Ευρώπης δύο χρόνια μετά, Πέδρο Ροντρίγκεθ και Σεσκ Φάμπρεγας.

"Όλοι μας νιώσαμε μεγάλη έκπληξη με τη μη κλήση του Ίκερ, διότι είναι ο παίκτης-ιστορία όχι μόνο για την εθνική, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο", τόνισε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους ο Σέρχιο Ράμος στο προπονητικό κέντρο των "φούριας ρόχας" "Λας Ρόθας" και συνέχισε:

"Είναι περίεργο να βρισκόμαστε εδώ χωρίς τον Ίκερ να βρίσκεται ανάμεσά μας, αλλά πρόκειται για απόφαση που πήρε ο νέος προπονητής. Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτόν, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σεβαστώ την απόφαση που πάρθηκε".

Ο Κασίγιας είναι 167 φορές διεθνής με την Ισπανία και ήταν ο αρχηγός της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2008 και του 2012.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ