ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραϊόλα: "Θέλω το καλύτερο για τον Πογκμπά"

TURIN, ITALY - MAY 14:  Paul Pogba of Juventus FC in action during the Serie A match between Juventus FC and UC Sampdoria at Juventus Arena on May 14, 2016 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
TURIN, ITALY - MAY 14: Paul Pogba of Juventus FC in action during the Serie A match between Juventus FC and UC Sampdoria at Juventus Arena on May 14, 2016 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Μίνο Ραϊόλα πέταξε για το Μαϊάμι προκειμένου να συναντήσει τον Πολ Πογκμπά και να κλείσει οριστικά η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το μήνυμα του Ιταλού μάνατζερ μέσω της "Corriere dello Sport".

Τίποτα δεν φαίνεται πλέον ικανό να σταματήσει τη μεταγραφή του αιώνα (όπως την χαρακτηρίσε η Equipe μέσα από το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης), με τον Πολ Πογκμπά να απέχει πλέον μερικές ώρες ή ημέρες από το να αποχαιρετήσει επίσημα την Γιουβέντους και να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγε από αυτήν.

Το τεράστιο deal μεταξύ των δύο συλλόγων έχει "κλείσει" στα 125.000.000 ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται τα χρήματα που θα πάρει ο Γάλλος διεθνής μέσος για το ηγεμονικό συμβόλαιο που θα υπογράψει ή αυτά που θα κερδίσει ο Μίνο Ραϊόλα) και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία το βράδυ της Πέμπτης ο μάναζέρ του ταξίδεψε στο Μαϊάμι για να του παρουσιάσει την προσφορά των "κόκκινων διαβόλων" και να πέσουν οι υπογραφές.

Ραϊόλα: "Θέλω το καλύτερο για τον Πογκμπά"

"Μεταγραφή ρεκόρ; Δεν με ενδιαφέρει. Οι εφημερίδες γράφουν ότι ο Πογκμπά μπορεί να αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά εγώ έχω κάνει ήδη ρεκόρ με τις πωλήσεις των Ιμπραχίμοβιτς (σ.σ. από την Ίντερ στην Μπαρτσελόνα) και Νέντβεντ (σ.σ. από την Λάτσιο στην Γιουβέντους).

Εγώ θέλω το καλύτερο για τους παίκτες μου και συνεπώς και για τον Πογκμπά", τόνισε στην "Corriere dello Sport" ο διάσημος Ιταλός μάνατζερ, ο οποίος σε ερώτηση για το αν ήταν ο ίδιος ο Πογκμπά εκείνος που ζήτησε από τη διοίκηση της Γιουβέντους να πάρει μεταγραφή, απάντησε:

"Δεν απαντώ εκ μέρους κάποιου και δεν συζητάω τις υποθέσεις μου. Για συγκεκριμένα πράγματα συζητώ μόνο με τους συνεργάτες μου και εκείνοι ξέρουν πως έχουν τα πράγματα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ