ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραϊόλα: "Σας περιμένει έκπληξη με τον Ιμπραχίμοβιτς"

Ραϊόλα: "Σας περιμένει έκπληξη με τον Ιμπραχίμοβιτς"

Ο Μίνο Ραϊόλα "έβαλε φωτιά" στα δημοσιογραφικά γραφεία με νέες δηλώσεις του όπου τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο γράφουν όλοι πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα καταλήξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ως το φαβορί για να αποτελέσει τον νέο (και ίσως τελευταίο) σταθμό στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τόν ίδιο να μιλάει μάλιστα πριν λίγες ημέρες με τα καλύτερα λόγια για τον -νέο τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων"- Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο ο Μίνο Ραϊόλα έχει διαφορετική άποψη.

Ο Ιταλός μάνατζερ του 34χρονου σούπερ σταρ έκανε δηλώσεις στην σουηδική εφημερίδα "Expressen" όπου εκεί φρόντισε να... θολώσει τα νερά, δηλώνοντας πως περιμένουν άπαντες εκπλήξεις όσον αφορά στην ομάδα που θα επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του ο "Ίμπρα".

"Είναι αβέβαιο το μέλλον του Ίμπρα και δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν όλοι να γράφουν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο τέλος θα δείτε ότι θα μείνετε όλοι έκπληκτοι. Έχουμε δεχτεί αρκετές προτάσεις από την Premier League και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Δεν υπάρχει βιασύνη, θέλουμε να αξιολογήσουμε τις προτάσεις", δήλωσε κατηγορηματικά ο Ραϊόλα, για να σημειώσει: "Δεν θα αποκαλύψουμε το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πριν την έναρξη του Euro 2016, δεν υπάρχει βιασύνη.

Ραϊόλα: "Σας περιμένει έκπληξη με τον Ιμπραχίμοβιτς"

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ποιότητα του πρότζεκτ που μας έχει παρουσιάσει η κάθε ομάδα. Όλοι μιλούν για την Γιουνάιτεντ και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν θέλω να μιλάω πολύ σε δημοσιογράφους.

Το μόνο για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι δεν θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι βασιλιάς και ο σύλλογος που θα τον αποκτήσει δεν χρειάζεται να πληρώσει ποσό μεταγραφής αφού μένει ελεύθερος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ιμπραχίμοβιτς, που μόλις ολοκλήρωσε μία σεζόν με ρεκόρ στην Παρί, μπορεί να κερδίσει έξτρα χρήματα στο συμβόλαιό του. Είναι σε καλή διαπραγματευτική θέση".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ