ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραιόλα: "Η συμπεριφορά του Κλοπ στον Μπαλοτέλι ήταν σκ@τ@"

Ραιόλα: "Η συμπεριφορά του Κλοπ στον Μπαλοτέλι ήταν σκ@τ@"

Ο διασημότερος ατζέντης του κόσμου Μίνο Ραϊόλα, που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων και τον Μάριο Μπαλοτέλι, χαρακτήρισε σκ@τ@ τη συμπεριφορά του Γιούργκεν Κλοπ προς τον πελάτη του.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι πλέον παίκτης της Νίκαιας και έτσι ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα εκφράστηκε όσο πιο ελεύθερα μπορούσε για τον προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είχε παραγκωνίσει τον Super Mario.

" Δεν θα τον κρίνω ως προπονητή, παρότι για μένα δεν είναι καλός τεχνικός, αλλά δεν πιστεύω ότι αντιλήφθηκε ποτέ ότι μιλάμε για ένα άτομο. Ο Μάριο ήταν υποδειγματικός, ποτέ δεν παραπονέθηκε ακόμα και όταν προπονούνταν μόνος. Δεν είναι αρκετό να πούμε ότι ο Κλοπ ήταν άδικος, η συμπεριφορά του ήταν σκ@τ@. Τελικά και ο ίδιος ο διευθυντή της Λίβερπουλ παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του Κλοπ ήταν άδικη".

Σχολίασε στη Gazzetta dello Sport ο ατζέντης που έχει στη λίστα των πελατών του, μεταξύ άλλων, τα ονόματα των Πολ Πογκμπά, Μπλες Ματουϊντί και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Ραϊόλα δεν δίστασε να προβλέψει και τον αριθμό των γκολ που θα πετύχει ο 26χρονος Ιταλός στη Ligue 1: " Περιμένω 20 γκολ αυτή τη σεζόν. Και αν βρίσκεται στην κατάσταση που είναι τώρα θα έχει με βεβαιότητα 20".

Πάντως με αφορμή την άφιξη του Ιταλού πελάτη του στη Γαλλία, αναφέρθηκε και σε έναν άλλο πελάτη του, τον Ιμπραχίμοβιτς που αποχαιρέτησε τη χώρα: " Αυτοί που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ligue 1 πρέπει να δώσουν μπόνους στη Νίς. Χωρίς τον Ζλάταν η Λίγκα χάνει τουλάχιστον το 50% της αξίας της ως τηλεοπτικό προϊόν. Με τον Μάριο, ανακτά τουλάχιστον το 30%, επειδή είναι ένας ταλαντούχος αστέρας, που ελπίζω τη φετινή χρονιά να του πάνε όλα καλά".

Διαβάστε ακόμα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ