ΜΙΛΑΝ

Πώς παρουσίασε την ΑΕΚ η τηλεόραση της Μίλαν

AC Milan's Suso celebrates with teammates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Sunday, Oct. 15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Suso celebrates with teammates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Sunday, Oct. 15, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το "Milan TV" πραγματοποίησε μια πρώτη ανάλυση της ΑΕΚ από πρώην διεθνή Ιταλό επιθετικό, στην οποία ξεχώρισε από Αούστρια και Ριέκα, ενώ έγινε ειδική μνεία σε Χριστοδουλόπουλο και Λιβάγια.

Ο οργανισμός Μίλαν προσπαθεί να αφήσει πίσω του την ήττα στο Derby della Madonnina από την Ίντερ και γι' αυτό ασχολείται με την επόμενη αναμέτρηση, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Σαν Σίρο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται και η τηλεόραση της ομάδας, η οποία έκανε μία πρώτη ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου των "ροσονέρι", μέσω του Ιταλού πρώην διεθνή επιθετικού, Φάμπιο Μπατσάνι.

Ο 40χρονος έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο εδώ και χρόνια, ωστόσο έκανε καριέρα κυρίως στη Σαμπντόρια στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, όταν κέρδισε και τις τρεις διεθνείς συμμετοχές του, και τον τελευταίο καιρό αποτελεί τον ειδικό σχολιαστή στο "Milan TV".

Την Τρίτη, κλήθηκε να κάνει μία πρώτη ανάλυση για την ΑΕΚ, την οποία ξεχώρισε από Αούστρια Βιέννης και Ριέκα, τονίζοντας ότι αποτελεί τη σημαντικότερη αντίπαλο της Μίλαν, τόσο από πλευράς ιστορίας, όσο και από πλευράς εμπειριών.

"Σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, τόσο για την άμεση ανάκαμψη από την ήττα στο ντέρμπι όσο και για την πρόκριση. Η ΑΕΚ ανάμεσα στους τρεις αντιπάλους είναι η πιο διακεκριμένη ομάδα. Ένας αντίπαλος που όμως δεν πρέπει να προβληματίσει τη Μίλαν, η οποία πρέπει να κάνει ένα θαρραλέο παιχνίδι με προσωπικότητα".

"Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα πιο συνηθισμένη από τις άλλες δύο στο ευρωπαϊκό πάλκο κι έχει αγωνιστεί σε μεγάλα στάδια. Γι' αυτόν τον λόγο, περιμένω ότι θα υπάρξει μικρός φόβος από το Σαν Σίρο σε σχέση με τις Αούστρια και Ριέκα, όμως πιστεύω ότι η Μίλαν έχει πολλές πιθανότητες να νικήσει στην έδρα της, εάν κάνει σωστά πράγματα. Πρέπει να μην υποτιμήσει την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που στην Ελλάδα παίζει με τέσσερις στην άμυνα και οργανωμένα, είναι μία ομάδα που πρέπει να τη σεβαστούμε και να μην την υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση".

Στη συνέχεια, ξεχώρισε δύο παίκτες που είχαν περάσει και από την Ιταλία, τους Μάρκο Λιβάγια και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ως τους πιο επικίνδυνους, εξηγώντας γιατί: "Λάζαρος και Λιβάγια πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν δύο παίκτες επικίνδυνοι και πρέπει να τους λάβουμε υπόψη επειδή ο Λιβάγια είναι ένας παίκτης μαχητής, ένας επιθετικός που έχει μεγάλο ποδοφαιρικό εγωισμό και γνωρίζει το ιταλικό πρωτάθλημα. Τον Λάζαρο, πρώην της Μπολόνια και της Βερόνα, τον γνωρίζουμε από τα παιχνίδια του στο Καμπιονάτο. Είναι δύο παίκτες που η Μίλαν πρέπει να τους υπολογίζει και να τους περιορίσει μέσα από το σύνολό της".

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ