ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψήνεται ανταλλαγή Πογκμπά - Ρονάλντο!

Ψήνεται ανταλλαγή Πογκμπά - Ρονάλντο!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί την κωλυσιεργία στο νέο συμβόλαιο του CR7, προσφέροντας στην Ρεάλ αρκετά εκατομμύρια και τον Πολ Πογκμπά.

Να αρπάξει από την Μαδρίτη θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γι' αυτό κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Μέχρι και μία τρελή πρόταση που εμπεριέχει αρκετά εκατομμύρια ευρώ αλλά και τον Πολ Πογκμπά ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα donbalon.com, ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" Ζοσέ Μουρίνιο θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μάντσεστερ και προσφέρει 75 εκατομμύρια ευρώ συν τον Πολ Πογκμπά.

Φυσικά, η επιλογή του Γάλλου μέσου ως αντάλλαγμα είναι αναμενόμενη, καθώς δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον "Special One". Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί την αργοπορία στο νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου σταρ με την Ρεάλ Μαδρίτης και θα κάνει τα πάντα το ερχόμενο καλοκαίρι για το πετύχει.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, θέλει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την επιθετική του γραμμή και η λύση του "CR7" μοιάζει κάτι περισσότερο από ιδανική.

Από την μεριά της Ρεάλ, αν γίνει τελικά μία τέτοια κίνηση τότε ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα την σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ