ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ψήνεται" ανταλλαγή Κουρτουά - Μοράτα

"Ψήνεται" ανταλλαγή Κουρτουά - Μοράτα

Πώς ο Αλβάρο Μοράτα μπορεί να "σπρώξει" τους Τιμπό Κουρτουά και Ντιέγκο Κόστα εκτός Τσέλσι, με μια συμφωνία που θα "θορυβήσει" το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μια "αλυσίδα" δημοσιευμάτων βάζει φωτιά στο μεταγραφικό τοπίο, αν και το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι τα παρακάτω αφορούν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, και όχι την τρέχουσα.

Το πρώτο εξ αυτών αφορά τον Αλβάρο Μοράτα, με την ισπανική " Diarro Gol" να αναφέρει πως ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι δυσαρεστημένος στο "Santiago Bernabeu" και έχει ζητήσει από τους διοικούντες την ομάδα να του επιτρέψουν να αποχωρήσει.

Η απάντηση των τελευταίων προς τον 24χρονο ήταν πως σε περίπτωση που έρθει πρόταση η οποία θα κυμαίνεται γύρω στα 60.000.000 ευρώ, δεν θα προβάλουν αντιστάσεις.

"Ψήνεται" ανταλλαγή Κουρτουά - Μοράτα

Έπειτα ήρθε η αγγλική " Sun" για να υποστηρίξει πως, λαμβάνοντας υπόψη και το παραπάνω, η Τσέλσι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφέρει τον Κουρτουά στους "μερένγκες", με αντάλλαγμα τον Ισπανό επιθετικό!

Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί... έμπνευση από πλευράς των "μπλε", καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο και η επιθυμία του ίδιου του Βέλγου τερματοφύλακα να πάρει μεταγραφή για την ομάδα της Μαδρίτης.

Ούτως ή άλλως, ο Αντόνιο Κόντε ενδιαφέρεται έντονα για τον Μοράτα, βλέποντάς τον ως ιδανικό αντικαταστάτη του Ντιέγκο Κόστα. Ο 28χρονος επιθετικός τη Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει είτε τώρα, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι από το "Stamford Bridge".

Παράλληλα, τα αγγλικά ΜΜΕ εμπλέκουν και την Άρσεναλ στο "κόλπο" της διεκδίκησης του Μοράτα, με το ενδιαφέρον των "κανονιέρηδων" για τον παίκτη να είναι γνωστό από καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χαρτ για αντί - Κουρτουά επιθυμούν οι παίκτες της Τσέλσι
Θέλει μεταγραφή στη Ρεάλ ο Κουρτουά
Οι τέσσερις υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ντιέγκο Κόστα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ