ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτος στόχος της Ρεάλ ο Λεβαντόβσκι

epa04431479 Munich's Robert Lewandowski celebrates after scoring the 1-0 goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hannover 96 at the Allianz Arena in Munich, Germany, 04 October 2014.  EPA/PETER KNEFFEL (ATTENTION: Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.) 
Dostawca: PAP/EPA.
epa04431479 Munich's Robert Lewandowski celebrates after scoring the 1-0 goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hannover 96 at the Allianz Arena in Munich, Germany, 04 October 2014. EPA/PETER KNEFFEL (ATTENTION: Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.) Dostawca: PAP/EPA. PAP/EPA

Ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ήταν στην Μαδρίτη και είδε το τελευταίο ματς της Ρεάλ, η οποία έχει πρώτο μεταγραφικό στόχο τον Πολωνό, έτσι ώστε να αντικαταστήσει τον Μπενζεμά

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι του 2016 και η παρουσία του μάνατζέρ του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου"... φουντώνει τα σενάρια.

Ο Τσεζάρι Κουχάρσκι ήταν στις θέσεις VIP του γηπέδου των "μερένγκες" το περασμένο Σάββατο, εκεί που μπαίνεις μόνο με πρόσκληση. Είχε και συνομιλία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ γνωρίζει τον πρόεδρο του συλλόγου εδώ και δύο χρόνια.

Πρώτος στόχος της Ρεάλ ο Λεβαντόβσκι

Το συμβόλαιο του Λεβαντόβσκι με την Μπάγερν ολοκληρώνεται το 2019 και οι Βαυαροί έχουν έτοιμη πρόταση ανανέωσης, την οποία και ο ποδοσφαιριστής θα αρνηθεί, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες.

Η Ρεάλ παρακολουθεί την υπόθεση και κινηθεί για την απόκτησή του. Ο "Λέβα" παίρνει 10.000.000 ευρώ στην Μπάγερν και στην ισπανική ομάδα θα πάρει σίγουρα περισσότερα από 12.000.000 ευρώ, έτσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν αποκλείεται πάντως να παίρνει και τα περισσότερα από όλους στο ρόστερ, καθώς το σενάριο να πουληθεί ο Πορτογάλος είναι πολύ πιθανό. Ακόμη πιο πιθανό πάντως είναι να αποχωρήσει ο Καρίμ Μπενζεμά, αυτού την θέση άλλωστε θα πάει ο Λεβαντόβσκι, αλλά και την φανέλα του με το Νο9.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ