ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτος σκόρερ της Ουαλίας ο Μπέιλ

Wales' Gareth Bale appeals, during the World Cup Group D match between Wales and Austria, at the Cardiff City Stadium, in Cardiff,  Saturday Sept. 2, 2017. (David Davies/PA via AP)
Wales' Gareth Bale appeals, during the World Cup Group D match between Wales and Austria, at the Cardiff City Stadium, in Cardiff, Saturday Sept. 2, 2017. (David Davies/PA via AP) DAVID DAVIES/PA VIA AP

Χάρη στο γκολ με το οποίο συμπλήρωσε το παρθενικό διεθνές χατ-τρικ του, στο φιλικό με την Κίνα, ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεπέρασε τον Ίαν Ρας και είναι πια ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ουαλίας (videos)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι πια ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ουαλίας, καθώς στο φιλικό με την Κίνα συμπληρώνοντας το χατ-τρικ του ξεπέρασε τον Ίαν Ρας.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ έχει πετύχει 28 γκολ σε 73 διεθνείς εμφανίσεις και ο Μπέιλ στο 69ο ματς του έφτασε τα 29 τέρματα, κάνοντας μάλιστα το πρώτο του χατ-τρικ σε διεθνές επίπεδο!

Είχε 26 γκολ πριν το φιλικό με τους Κινέζους, άνοιξε το σκορ στο 2' με το 27ο, έφτασε τον Ρας με το 2-0 στο 21' και τον ξεπέρασε κάνοντας το 6-0 στο 62'.

Όλοι χαρούμενοι λοιπόν και ο Μπέιλ για το ρεκόρ και η ομοσπονδία, καθώς πήρε 1.100.000 ευρώ απ' τους Κινέζους! Όσον αφορά στο φιλικό, το 0-6 ήταν το τελικό σκορ (2', 21' και 62' Μπέιλ, 38' και 58' Βόουκς, 45' Γουίλσον).





TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ