ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο βήμα για Πογκμπά η Μπαρτσελόνα

Πρώτο βήμα για Πογκμπά η Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους συμφώνησαν στο Μιλάνο να μην πουληθεί ο Γάλλος αυτό το καλοκαίρι και του χρόνου να διαπραγματευτούν με τη νέα διοίκηση των "μπλαουγκράνα" την μεταγραφή του. Απορρίφθηκε πάντως πρόταση 80.000.000 ευρώ

Η Μπαρτσελόνα δεν απέκτησε τον Πολ Πογκμπά, αλλά έκανε ένα πρώτο βήμα στο Μιλάνο, κερδίζοντας το δικαίωμα να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του έναν χρόνο, το καλοκαίρι του 2016 δηλαδή.

Μέλη της διοίκησης του ιταλικού και του ισπανικού συλλόγου συμφώνησαν σε γεύμα στο Μιλάνο να μην πουληθεί από τους "μπιανκονέρι" αυτό το καλοκαίρι ο διεθνής Γάλλος.

Η Μπαρτσελόνα θυμίζουμε πως έχει απαγόρευση μεταγραφών και ο Πογκμπά δεν είναι παίκτης που θα έμενε ανενεργός μέχρι τον Ιανουάριο, όπως ο Αλέις Βιδάλ.

Είναι μεγάλη επιτυχία της Μπαρτσελόνα το γεγονός πως κατάφερε να μην πουληθεί φέτος ο διεθνής άσος, σε ομάδες όπως η Ρεάλ ή Μάντσεστερ Σίτι.

Σύντομα θα γίνουν εκλογές στον καταλανικό σύλλογο και η συμφωνία με την "Γιούβε" είναι η νέα διοίκηση, όποια και αν είναι αυτή, θα έχει τον πρώτο λόγο στην διαπραγμάτευση για την μεταγραφή του Πολ Πογκμπά το καλοκαίρι του 2016.

Αναμένεται να κοστίσει περισσότερα από 80.000.000 ευρώ, καθώς έγινε η συγκεκριμένη πρόταση, αλλά απορρίφθηκε από την Γιουβέντους.

Αριέντο Μπράιντα, Άλμπερτ Σολέρ, Τζουζέπε Μαρότα και Φάμπιο Παρατίτσι στο Μιλάνο...

Πρώτο βήμα για Πογκμπά η Μπαρτσελόνα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ