ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο γκολ του Έντεγκααρντ για Ρεάλ Καστίγια!

Πρώτο γκολ του Έντεγκααρντ για Ρεάλ Καστίγια!

Στην τρίτη του μόλις εμφάνιση με τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάρτιν Έντεγκααρντ άνοιξε λογαριασμό τερμάτων. Δείτε τον 16χρονο μεσοεπιθετικό εν δράσει (videos).

Πριν από έναν περίπου μήνα η είδηση της απόκτησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το γύρο του κόσμου και τώρα ο 16χρονος Μάρτιν Έντεγκααρντ βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μέσω της δεύτερης ομάδας των "μερένγκες", της Ρεάλ Καστίγια.

Και αυτό γιατί στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπαρακάλδο, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν προηγείται 2-0 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον 16χρονο ταλαντούχο άσο.

Μόλις στο 7ο λεπτό πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ με τους Μαδριλένους όταν τελείωσε υποδειγματικά τη φάση μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ραούλ ντε Τομάς ενώ στο 40' έδωσε την ασίστ στον Βαρέλα στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η τρίτη συνολικά εμφάνιση του Έντεγκααρντ με τη Ρεάλ Καστίγια, με τους Μαδριλένους να έχουν δύο ισοπαλίες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια του Νορβηγού με τη νέα του ομάδα.

Ο Έντεγκααρντ ανοίγει το σκορ για τη Ρεάλ Καστίγια:

Ο 16χρονος Νορβηγός δίνει ασίστ στον Βαρέλα για το δεύτερο γκολ των Μαδριλένων:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ