ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο γκολ για Πελέ στην Κίνα!

Πρώτο γκολ για Πελέ στην Κίνα!

Ο Γκρατσιάνο Πελέ πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Κίνα με τη φανέλα της Shandong Luneng και γνώρισε την αποθέωση στις εξέδρες από τη σύντροφό του Βικτόρια Βάργκα (video).

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Shandong Luneng ο Γκρατσιάνο Πελέ δεν κατάφερε να είναι συνεπής στο ραντεβού του με τα δίχτυα (μάλιστα ο Φέλιξ Μάγκατ δεν τον άφησε να εκτελέσει εκείνος πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα του, δίνοντας εντολή στον συμπαίκτη του, Μοντίγιο) όμως στο δεύτερό του ματς δεν... χαρίστηκε.

Ο Ιταλός επιθετικός, ο οποίος θα εισπράξει το αστρονομικό ποσό των 40.000.000 ευρώ αν εξαντλήσει το συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών που υπέγραψε με τον κινεζικό σύλλογο, σκόραρε στο 4-1 της ομάδας του επί της Hangzhou Greentownμ, με τον πρώην άσο της Σαουθάμπτον να γράφει το 3-0 στο 87' με δυνατή σκαστή κεφαλιά.

Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε μάλιστα και από την σύντροφό του Βικτόρια Βάργκα που ήταν στις εξέδρες για να τον παρακολουθήσει διά ζώσης, με το sexy μοντέλο να έχει ακολουθήσει στην Κίνα τον Ιταλό διεθνή επιθετικό.

Ο Γκρατσιάνο Πελέ σκοράρει και η Βικτόρια Βάργκα επευφημεί στις εξέδρες:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ