ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη νίκη για το Περού

Πρώτη νίκη για το Περού
Φαρφάν

Ένα γκολ του Τζέφερσον Φαρφάν ήταν αρκετό για το Περού έτσι ώστε να πετύχει την πρώτη του νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 (VIDEO).

Χαμός γίνεται στον όμιλο της Λατινικής Αμερικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, αφού μετά από τρεις αγωνιστικές τα πάντα είναι ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση και τη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Το Περού με γκολ του Τζέφερσον Φαρφάν πέτυχε την πρώτη του νίκη και έφτασε τους τρεις βαθμούς, ένα παραπάνω από την Αργεντινή που ήρθε ισόπαλη με την Βραζιλία.

Βέβαια η Παραγουάη ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως αμυντικός του Περού έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Οι γηπεδούχοι γρήγορα ισορρόπησαν το παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό. Μετά από όμορφη συνεργασία η μπάλα έφτασε στον Φαρφάν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, κι αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν τη σέντρα του αγώνα, οι παίκτες και των δυο ομάδων πιάστηκαν χέρι με χέρι ως ένδειξη σεβασμό για τα όσα συνέβησαν στην Γαλλία την Παρασκευή το βράδυ.

Η βαθμολογία του ομίλου

1) Εκουαδόρ 9 βαθμοί

2) Χιλή 7 βαθμοί

3) Ουρουγουάη 6 βαθμοί

4) Βραζιλία 4 βαθμοί

5) Παραγουάη 4 βαθμοί

6) Κολομβία 4 βαθμοί

7) Βολιβία 3 βαθμοί

8) Περού 3 βαθμοί

9) Αργεντινή 2 βαθμοί

10) Βενεζουέλα 0 βαθμοί

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ