ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρώτο UEFA Youth League, καθώς νίκησε με 3-0 την Μπενφίκα στον τελικό της Νιόν. Με γκολάρα από το κέντρο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ (videos)

Το πρώτο UEFA Youth League της ιστορία κατέληξε στα χέρια της Μπαρτσελόνα, καθώς οι "μπλαουγκράνα" νίκησαν με 3-0 την Μπενφίκα στον τελικό που διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας.

Η Μπενφίκα, η οποία θυμίζουμε πως ήταν στον όμιλο του Ολυμπιακού, έχασε πέναλτι στο 14' με τον Ρομάριο Μπαλντέ να εκτελεί και την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Οι Καταλανοί είχαν ανοίξει το σκορ με τον Ροντρίγκο Ταρίν στο 9', ενώ τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Μουνίρ Ελ Χανταντί στο 33' και το 88', διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 με σουτ από το κέντρο!

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Γκράσα, Ρεμπόσο, Αλφαϊάτε (83' Ζοάο Γκόμες), Ζοάο Νούνες, Ραφαέλ Ράμος, Εστρέλα, Ροτσίνα, Ζίλσον Κόστα (64' Ιλντεμπέρτο Περέιρα), Ρομάριο Μπαλντέ, Νούνο Σάντος, Γκονσάλο Γκουέδες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Οντόα, Γκάντσγουϊλ, Ριέρα, Ταρίν, Κιντιγιά, Ορτέγα, Ενγκουένε (72' Τζουάν Αντόνιο), Κάπτουμ (89' Εμπουέλε), Τραορέ, Ελ Ουριασί, Ελ Χανταντί (92' Ρολόν).

Video με highlights και παρακάτω ξεχωριστά vine με την γκολάρα του Ελ Χανταντί...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ