ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταθλητής στο Εκουαδόρ ο Μπλάνκο

Πρωταθλητής στο Εκουαδόρ ο Μπλάνκο
Μπλάνκο

Η Μπαρτσελόνα του Ισμαέλ Μπλάνκο νίκησε με 1-0 την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Εκουαδόρ (VIDEOS).

Ο "Ζορό" επέστρεψε. Μετά από μία μακρά περίοδο ξηρασίας ( για την ακρίβεια από τότε που έφυγε από την ΑΕΚ), ο Ισμαέλ Μπλάνκο πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ και μαζί της σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή!

Η Μπάρτσα νίκησε με 1-0 εκτός έδρας την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρά το εντυπωσιακό διπλό της δεύτερης Ιντεπεντιέντε με 4-0 απέναντι στην Μάντα.

Ο Μπλάνκο σε αυτό το διάστημα τα έκανε όλα. Σκόραρε (11 γκολ), δημιούργησε φάσεις, ενώ σε ένα παιχνίδι έκατσε μέχρι και τερματοφύλακας!

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του 32άχρονου άσου ολοκληρώνεται με το τέλος της χρονιάς και πως σε λίγες ημέρες έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί ( το όνομα του ήδη "παίζει" στο ρεπορτάζ του Ατρόμητου).

Πάντως ο πρώην άσος της Ένωσης λατρεύεται σαν Θεός από τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα οι οποίοι τον έκαναν μέχρι και κούκλα!

Δείτε τα γκολ του Μπλάνκο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Πρωταθλητής στο Εκουαδόρ ο Μπλάνκο
Μπλάνκο
Πρωταθλητής στο Εκουαδόρ ο Μπλάνκο
Μπλάνκο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ