ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταθλητές χωρίς Champions League: από τον Φαν Πέρσι στον Εσιέν

Πρωταθλητές χωρίς Champions League: από τον Φαν Πέρσι στον Εσιέν

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια του Champions League δημιούργησε αίσθηση και εκτός συνόρων, με ιταλική ιστοσελίδα να υποστηρίζει πως οι "πράσινοι" ήταν μαζί με τη Φενέρμπαχτσε και τον Άγιαξ τα πιο διάσημα "θύματα" των προκριματικών.

Το χαστούκι που δέχτηκε από τη Μπριζ ο Παναθηναϊκός και ο αποκλεισμός του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League που τον έστειλε στα πλέι οφ του Europa League ήταν από τα γεγονότα που προκάλεσαν αίσθηση και στο εξωτερικό.

Χαρακτηριστικό το παράδειμα της " Sportmediaset ", με την ιταλική ιστοσελίδα να κατατάσσει τον Παναθηναϊκό σε μία σειρά από ηχηρά θύματα των προκριματικών του Champions League, βάζοντάς τον στο ίδιο τσουβάλι με τη Φενέρμπαχτσε των πολλών μεταγραφών (Φαν Πέρσι, Νανί, Ντιέγκο, Κίερ) και τον Άγιαξ.

"Παρόμοιο αθλητικό δράμα με τη Φενέρμπαχτσε βιώνει και ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του ο ελληνικός σύλλογος δεν είχε συχνά παίκτες της ποιοτητας του Εσιέν (έστω και στο τέλος της καριέρας του), του Μάρκους Μπεργκ ή του Μλάντεν Πέτριτς.

Και όμως ήταν η Μπριζ που ανέτρεψε την ήττα με 2-1 στον πρώτο αγώνα κερδίζοντας με 3-0 τους Έλληνες στη ρεβάνς, για να παίξει στα πλέι οφ...", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο τιτλοφορείται "Από τον Φαν Πέρσι στον Εσιέν: πρωταθλητές χωρίς το Champions League".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ