ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώην γιατρός Μπάγερν για Γκουαρδιόλα: "Ένιωθε ανώτερος από τους υπόλοιπους"

Manchester City manager Josep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Νέα "επίθεση" εξαπέλυσε ο γιατρός της Μπάγερν, Χανς Μίλερ Βόλφαρτ, στον πρώην τεχνικό των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρδιόλα, χαρακτηρίζοντας τον εμμέσως ως ξερόλα.

Ο επί 38 χρόνια επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Μπάγερν Μονάχου, Χανς Μίλερ Βόλφαρτ, παραιτήθηκε το 2015 από τον πάγκο των Βαυαρών μετά την ήττα με 3-1 από την Πόρτο για τους "8" του Champions League.

Την περίοδο εκείνη προπονητής της γερμανικής ομάδας ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τους δύο άνδρες να έχουν κακές σχέσεις, όπως φαίνεται και από τα λεγόμενα του 75χρονου γιατρού.

"Δεν άντεχε που ήμασταν ισάξιοι στο Μόναχο. Είχα την πλήρη στήριξη του συλλόγου, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Εάν κάποιος είναι ισάξιος με αυτόν, τότε πρέπει να απομακρύνεται", δήλωσε ο Βόλφαρτ σε τηλεοπτική εκπομπή της Γερμανίας. "Αρχικά είχε δηλώσει ότι θα ήμουν αρχηγός του προπονητικού team. Ωστόσο, έκανε τα πάντα για να με υποβαθμίσει", πρόσθεσε ο 75χρονος.

Επιπλέον, ο Βόλφαρτ, ο οποίος επέστρεψε στη θέση του γιατρού των Βαυαρών με την άφιξη του Γιουπ Χάινκες, πρόσθεσε τα εξής: "Δεν ήθελε να έρχεται αντιμέτωπος με τους τραυματισμούς των παικτών. Το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν πως θα σταματήσουν να πονάνε παροδικά οι ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο είναι ενάντια στη φιλοσοφία μου. Όταν ήρθε ο Πεπ στο Μόναχο πίστεψα ότι θα είμαστε σαν μια "δεύτερη Μπαρτσελόνα". Ήμουν φανατικός οπαδός. Αλλά μετά από τρεις μέρες ήξερα ότι η συνεργασία μας δεν θα λειτουργήσει. Ένιωθε ανώτερος από τους υπόλοιπους, θεωρώντας τον εαυτό του ως τον πιο έξυπνο. Νομίζω πως είναι ένας άνθρωπος με χαμηλή αυτοεκτίμηση κάνοντας τα πάντα για να το αποκρύψει".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ