ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση στον Μουρίνιο από την εθνική Συρίας!

Πρόταση στον Μουρίνιο από την εθνική Συρίας!

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό: η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Συρίας κατέθεσε επίσημη πρόταση στους νομικούς εκπροσώπους του Ζοζέ Μουρίνιο για να αναλάβει ο "special one" την εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραμένει "εκτός παιχνιδιού" για πάνω από 4 μήνες, μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, και όσο καθυστερεί να δώσει τα χέρια με κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του τόσο αυξάνονται οι υποψήφιοι μνηστήρες.

Ο τελευταίος μάλιστα κατάφερε να προκαλέσει "χαμό" στο διαδίκτυο όταν έγινε γνωστή η διάθεσή του να συνεργαστεί με τον άλλοτε τεχνικό των Πόρτο, Τσέλσι και Ίντερ καθώς πρόκειται για την... εθνική ομάδα της Συρίας!

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Συρίας, μετά από συμβούλιο κορυφής που πραγματοποιήθηκε συστάθηκε επιστολή, με την οποία ενημερώνουν το γραφείο που εκπροσωπεί τον Ζοζέ Μουρίνιο πως θέλουν τον Πορτογάλο για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας.

Οι Σύροι έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το επίσημο έγγραφο που απέστειλαν στους νομικούς εκπροσώπους του 53χρονου τεχνικού και πλέον περιμένουν την απάντησή του. Ξέρουν πως έχουν σχεδόν μηδενικές ελπίδες αλλά έκαναν το... καθήκον τους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ