ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς
AP PHOTO/RAED KRISHAN

Πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με τα μπόνους, φέρονται να έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της Λάτσιο για το Σέρβο μέσο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Η Λάτσιο έχει στα χέρια της πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το "Sky Sport Ιtalia", για το μεγάλο αστέρι της και φετινό MVP Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Ο Σέρβος διεθνής μετράει ήδη 11 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, επιδόσεις που τον καθιστούν περιζήτητο για μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Σύμφωνα πάντοτε με το "Sky Sport Italia", η Λάτσιο έχει πρόταση 180 εκατομμυρίων ευρώ, που μαζί με τα μπόνους φτάνει τα 200.

Η ομάδα που έχει καταθέσει την πρόταση δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα, αλλά πληροφορίες κάνουν λόγο είτε για την Παρί Σεν Ζερμέν είτε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και οι δύο τους στο παρελθόν είχαν επιδείξει ενδιαφέρον για τον 22χρονο μέσο.

Μια τέτοια μεταγραφή θα αποτελέσει τεράστια δικαίωση για τον πρόεδρο των "λατσιάλι", Κλάουντιο Λοτίτο, καθώς τον είχε φέρει στη Ρώμη μόλις για 10 εκατομμύρια ευρώ από την Γκενκ το καλοκαίρι του 2015.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής σκόραρε 2 τέρματα την Κυριακή στην εκτός έδρας επικράτηση της Λάτσιο με 3-0 επί της Σασουόλο.

Photo credits: AP Photo/Raed Krishan

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ