ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς απόλυση ο Μπάουσα από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής

Argentinas coach Edgardo Bauza  stands before a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017.(AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentinas coach Edgardo Bauza stands before a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017.(AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Η ήττα με 2-0 από τη Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, φέρνει κοντά στην πόρτα της εξόδου από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής τον Εντγκάρδο Μπάουσα.

Η νέα ήττα της εθνικής Αργεντινής, αυτή την φορά από την Βολιβία με 2-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έχει κάνει πολύ δύσκολη την παραμονή του Εντγκάρδο Μπάουσα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η "αλμπισελέστε" έμεινε στην 5η θέση του ομίλου της Λατινικής Αμερικής και κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι θα λείπει και ο Λιονέλ Μέσι στα τρία προσεχή ματς.

Το παιχνίδι στη Βολιβία φαίνεται πως ήταν το τελευταίο για τον Μπάουσα και μάλιστα χθες το απόγευμα (31/3) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των μελών της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας κι εκεί φέρεται να αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας με τον 59χρονο τεχνικό.

Πολλά δίκτυα θεωρούν τυπική υπόθεση το τέλος της συνεργασίας μαζί του και ο μεγάλος στόχος της Ομοσπονδίας είναι ο Χορχέ Σαμπαόλι, όμως αποτελεί πρόβλημα το συμβόλαιό του με την Σεβίλλη. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της εθνικής ομάδας της Αργεντινής.

AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ