ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονητής της χρονιάς στη Σερβία ο Μιλόγεβιτς

Προπονητής της χρονιάς στη Σερβία ο Μιλόγεβιτς

O πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στη Σερβία για το 2017, στα ετήσια βραβεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Τεράστια τιμή για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας τον ανακήρυξε κορυφαίο προπονητή για το 2017. Ο 47χρονος τεχνικός οδήγησε τον Πανιώνιο στα προκριματικά του Europa League κατά το πρώτο μισό της χρονιάς, ενώ απ' το καλοκαίρι έχει αναλάβει τις τύχες του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο τα πηγαίνει περίφημα.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του σερβικού πρωταθλήματος με 57 βαθμούς, εννιά περισσότερους απ' την Παρτίζαν, ύστερα από 22 αγωνιστικές, ενώ παράλληλα έχει προκριθεί και στους "32" του Europa League. Όπως είναι εμφανές, η βράβευσή του είναι κάτι παραπάνω από δίκαιη βάσει των επιτευγμάτων του.

"Πρόκειται για μία τεράστια τιμή. Το 2017 ήταν μία σπουδαία χρονιά για εμένα. Πρώτα με τον Πανιώνιο, όπου καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League και στη συνέχεια με τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι το όνειρο κάθε προπονητή αυτό το βραβείο.

Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, στο τεχνικό τιμ, καθώς και στους ποδοσφαιριστές που είναι οι σημαντικότεροι σε μία ομάδα. Κατάφεραν να επαναφέρουν τον Ερυθρό Αστέρα εκεί που του αξίζει να βρίσκεται. Μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Είναι καθήκον μου να δουλέψω πιο σκληρά προκειμένου το νέο έτος να πετύχει ακόμα περισσότερο", δήλωσε μετά την παραλαβή του βραβείου του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βραβείο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς κατέκτησε ο τερματοφύλακας της Παρτίζαν, Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς, ο οποίος το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14 είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Εργοτέλη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ