ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονητής της Guangzhou Evergrande o Καναβάρο

Italian soccer legend Fabio Cannavaro looks to the World Cup trophy during the preliminary draw for the 2018 soccer World Cup in Konstantin Palace in St. Petersburg, Russia, Saturday, July 25, 2015. (AP Photo/Dmitry Lovetsky
Italian soccer legend Fabio Cannavaro looks to the World Cup trophy during the preliminary draw for the 2018 soccer World Cup in Konstantin Palace in St. Petersburg, Russia, Saturday, July 25, 2015. (AP Photo/Dmitry Lovetsky AP

H Guangzhou Evergrande ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Φάμπιο Καναβάρο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, με τον Ιταλό να διαδέχεται στον πάγκο τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Το... κινεζικό όνειρο συνεχίζεται για τον Φάμπιο Καναβάρο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 ήρθε σε συμφωνία με την Guangzhou Evergrande για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, διαδεχόμενος τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Ο Ιταλός τεχνικός παρουσίασε ένα εξαιρετικό έργο στην Tianjin Quanjian, την οποία ανέβασε στην πρώτη κατηγορία της Chinese Super League, ενώ στη συνέχεια την οδήγησε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καναβάρο είχε καθίσει στον πάγκο της Guangzhou Evergrande και το 2014, αντικαθιστώντας για ένα μικρό διάστημα τον Μαρσέλο Λίπι.

"Θέλω να κατακτήσουμε τον όγδοο σερί τίτλο, το AFC Champions League και το FA Cup", υποστήριξε στις πρώτες δηλώσεις του ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Photo Credits: AP Photo/Dmitry Lovetsky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ