ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονητής τερματοφυλάκων στην Άαρχους ο Χακόμπο

Προπονητής τερματοφυλάκων στην Άαρχους ο Χακόμπο

Ο Σανθ Χακόμπο που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης έπιασε δουλειά στην Δανία αρχικά μέχρι το καλοκαίρι.

Αλλάζει όχι απλά σελίδα, αλλά κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική καριέρα του ο Σανθ Χακόμπο. Ο 34χρονος Ισπανός γκολκίπερ που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ, ανέλαβε καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην δανέζικη Άαρχους.

"Μετά την αποχώρηση του προπονητή τερματοφυλάκων, Λι Μπάξτερ, κινηθήκαμε γρήγορα για να λύσουμε το θέμα της αντικατάστασής του με μία προσωρινή λύση. Μέσα από τις επαφές του βοηθού προπονητή, Ρούμπεν Σέλε πετύχαμε να φέρουμε τον Χακόμπο στην ομάδα", είπε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πέτερ Κρίστιανσεν και πρόσθεσε:

"Ο Χακόμπο είναι ένας ωραίος τύπος που μπορεί να δημιουργήσει έναν καλό ρυθμό και μία καλή ροή στην διάρκεια της προπόνησης. Τώρα αναλαμβάνει την θέση και θα δούμε αν γίνερι μία μόνιμη λύση".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χακόμπο είχε μεταβεί πριν από αρκετές μέρες στην Πορτογαλία και είχε πιάσει άμεσα δουλειά στο προπονητικό καμπ της Άαρχους στην διάρκεια της χειμερινής περιόδου, αφού η αποχώρηση του προκατόχου του, Λι Μπάξτερ έγινε ξαφνικά.

Προπονητής τερματοφυλάκων στην Άαρχους ο Χακόμπο

Head Gk Coach @agffodbold @superligaen Denmark

A post shared by Jacobo Sanz (@jacobosanzgk) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ