ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση για την Κασίμα, 2-1 την Όκλαντ Σίτι

Πρόκριση για την Κασίμα, 2-1 την Όκλαντ Σίτι

Η Κασίμα από την Ιαπωνία νίκησε με 2-1 την Όκλαντ Σίτι από τη Νέα Ζηλανδία στο "International Stadium Yokohama" και προκρίθηκε, χάρη στα γκολ των Ακασάκι και Κανακάζι, στο πρώτο ματς για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. (video)

Στο "International Stadium Yokohama" διεξήχθη το πρώτο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Κασίμα από την Ιαπωνία να νικά με 2-1 την Όκλαντ Σίτι από τη Νέα Ζηλανδία και να παίρνει το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Κιμ άνοιξε το σκορ για την Όκλαντ Σίτι στο 50ό λεπτό, αλλά η Κασίμα έφθασε στην ισοφάριση με τον Ακασάκι 17 λεπτά αργότερα. Στο 88ο λεπτό, η ομάδα από την Ιαπωνία πήρε τη νίκη και την πρόκριση με γκολ του Καναζάκι.

Πλέον, η Κασίμα Άντλερς θα υποδεχθεί στην Οσάκα, στις 11 Δεκέμβρη, τη Μαμελόντι Σάνταουνς από τη Νότιο Αφρική. Την ίδια ημέρα, η Γεονμπούκ Χιουντάι Μότορς από τη Νότιο Κορέα (σ.σ ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος της ΑΕΚ, Λεονάρντο) θα αντιμετωπίσει την Κλουμπ Αμέρικα από το Μεξικό.

ΚΑΣΙΜΑ: Σογκαχάτα, Νίσι, Χουάνγκ, Γιαμαμότο, Σότζι, Ναγκάκι, Σιμπασάκι, Εντό (83' Νακαμούρα), Ογκασαβάρα (63' Καναζάκι), Μεσίας (54' Ακασάκι), Ντόι.

ΟΚΛΑΝΤ ΣΙΤΙ: Θουμπικαράι, Ιβάτα, Μπερλάνγκα, Γουάιτ, Κιμ, Τάντε (90'+3' Μπέρι), Λιούις, Ταβάνο, Ριέρα, Μορέιρα, Ντε Φράις (83' Λεα' Αλάφα)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ