ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πουλήθηκαν 40.000 λίρες τα συλλεκτικά παπούτσια του Τζέραρντ

STOKE ON TRENT, ENGLAND - MAY 24: Steven Gerrard of Liverpool applauds the supporters after the Barclays Premier League match between Stoke City and Liverpool at Britannia Stadium on May 24, 2015 in Stoke on Trent, England.  (Photo by Dave Thompson/Getty Images)
STOKE ON TRENT, ENGLAND - MAY 24: Steven Gerrard of Liverpool applauds the supporters after the Barclays Premier League match between Stoke City and Liverpool at Britannia Stadium on May 24, 2015 in Stoke on Trent, England. (Photo by Dave Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Τα παπούτσια που φόρεσε ο Στίβεν Τζέραρντ στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Λίβερπουλ βγήκαν σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό και η τιμή τους εκτοξεύτηκε στις 40.000 λίρες.

Τα παπούτσια που φόρεσε ο Στίβεν Τζέραρντ στο 710ο και αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με τη Λίβερπουλ (στην ήττα με 6-1 από τη Στόουκ στο "Μπριτάνια" όπου πέτυχε μάλιστα το μοναδικό γκολ των "κόκκινων") πουλήθηκαν μέσω Ebay, υπογεγραμμένα από τον ιστορικό κάπτεν των "κόκκινων", με τον νικητή να πλειοδοτεί με 40.200 λίρες τα οποία θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

"Φεύγεις ως θρύλος, θα επιστρέψεις ως ήρωας. Η πόλη του Λίβερπουλ θα είναι πάντα μαζί σου. Δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος", είναι το γραμμένο μήνυμα εντός του συγκεκριμένου ζευγαριού παπουτσιών, με την Adidas να έχει φτιάξει άλλα 16 παρόμοια ζευγάρια παπουτσιών, χωρίς φυσικά την εν λόγω φράση μέσα σε αυτά.

Σημειώνεται πως η δημοπρασία διοργανώθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό του Λίβερπουλ και τα έσοδα θα διατεθούν στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης του Ερυθρού Σταυρού.

Πουλήθηκαν 40.000 λίρες τα συλλεκτικά παπούτσια του Τζέραρντ
Πουλήθηκαν 40.000 λίρες τα συλλεκτικά παπούτσια του Τζέραρντ
Πουλήθηκαν 40.000 λίρες τα συλλεκτικά παπούτσια του Τζέραρντ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ