ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούκι: "Η πιο δύσκολη απόφαση στην καριέρα μου"

Πούκι: "Η πιο δύσκολη απόφαση στην καριέρα μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για το μέλλον του ο επιθετικός της Μπρόντμπι, Τέεμου Πούκι, όπως υποστήριξε μετά το τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα της νυν ομάδας του κόντρα στην Άαλμποργκ.

Ο Τέεμου Πούκι δεν θα συνεχίσει τη θητεία του στη Δανία με τη φανέλα της Μπρόντμπι και ήδη το όνομα του έχει παίξει ως μεταγραφικός στόχος των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ καθώς πιθανότατα ο Φιλανδός έχει προταθεί και στους τρεις συλλόγους της Super League.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Άαλμποργκ που ήταν και το τελευταίο ματς με την Μπρόντμπι τόνισε πως έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του χωρίς να αποκαλύψει την ομάδα και έκανε λόγο για μια δύσκολη απόφαση καθώς αυτό θα είναι το τελευταίο του καλό συμβόλαιο.

Ενώ δεν κρύφτηκε και τόνισε πως και τα χρήματα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και μένει να δούμε αν ο Πούκι θα επιλέξει μια ομάδα στην Ελλάδα ή έχει άλλες προτάσεις στα χέρια του.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Αυτή είναι η δυσκολότερη απόφαση στην καριέρα μου. Είναι το μοναδικό μέρος που αισθάνθηκα όπως το σπίτι μου, από τότε που έφυγα από τη Φιλανδία. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, ωστόσο εγώ θα ήθελα να επικεντρωθώ στα τελευταία ματς και χθες δεν ήθελα να μιλήσω για το μέλλον μου, μια και ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα με την ομάδα και αύριο ελπίζω να ταξιδέψω στη Φιλανδία, στο σπίτι και την οικογένεια μου.

Φυσικά, είναι κάτι σημαντικό. Είμαι 28 χρόνων και το επόμενο συμβόλαιό μου μπορεί να είναι το τελευταίο μεγάλο. Στο ποδόσφαιρο, τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Έτσι, είναι κάτι σημαντικό, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες πτυχές εξίσου σημαντικές, όπως το πώς αισθάνεσαι εκεί που αγωνίζεσαι».

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ