ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποτσετίνο: "Ποτέ στην Μπαρτσελόνα"

Tottenham Hotspur's manager Mauricio Pochettino takes his seat before the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Middlesbrough at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Joel Ryan)
Tottenham Hotspur's manager Mauricio Pochettino takes his seat before the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Middlesbrough at White Hart Lane stadium in London, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Joel Ryan) JOEL RYAN/INVISION/AP

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τόνισε πως δεν θα μπορούσε να αναλάβει την Μπαρτσελόνα, λόγω της αγάπης του για την Εσπανιόλ, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Άρσεναλ

Ο Λουίς Ενρίκε θα αποχωρίσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν και ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα ο Αργεντινός προπονητής βρέθηκε στην Βαρκελώνη και μάλιστα είχε και συνομιλία σε ένα μπαρ με τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα", Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

"Είναι αλήθεια αυτό, αλλά ήταν καθαρή σύμπτωση, σε ένα μπαρ στη Βαρκελώνη την προηγούμενη Τρίτη. Τον ξέρω καιρό πριν γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Πολλοί λένε ένα γεια και συζητούν για πέντε λεπτά. Αυτή είναι η πραγματικότητα", ανέφερε ο Ποτσετίνο, ο οποίος μάλιστα εν συνεχεία ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει την Μπαρτσελόνα, καθώς έχει παίξει έξι χρόνια στην Εσπανιόλ, αυτή τον έφερε στην Ευρώπη (από τη Νιούελς Ολντ Μπόις), ενώ σε αυτή ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.

"Είμαι υποστηρικτής της Εσπανιόλ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι κάτι άλλο. Αν η Τότεναμ με απολύσει σε μερικά χρόνια και είμαι ελεύθερος, θα είναι αδύνατο να πάω στην Άρσεναλ. Είναι δύσκολο στο ποδόσφαιρο να είσαι πιστός, αλλά κάποιες φορές πρέπει. Είμαι φαν της Εσπανιόλ. Αγαπάω την Εσπανιόλ".

AP Photo/Joel Ryan

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ