ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πόρτα" στη Λίβερπουλ από τον πατέρα του Γκρούγιτς!

"Πόρτα" στη Λίβερπουλ από τον πατέρα του Γκρούγιτς!
© GETTY IMAGES

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Λίβερπουλ για τον Μάρκο Γκρούγιτς όμως ο πατέρας του δηλώνει πως δεν θα αφήσει να καταστρέψουν το παιδί του! Διαβάστε τη χειμαρρώδη συνέντευξή του.

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την ολοκλήρωση του deal με τη Λίβερπουλ για τη μετακίνηση του Σέρβου μέσου στους "κόκκινους" το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά φαίνεται πως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο...

Το ρόλο αυτό στην ιστορία έχει ο πατέρας του παίκτη, Γκόραν, ο οποίος σε συνέντευξή του τονίζει πως ο γιος του οδηγείται με το ζόρι στην πόρτα της εξόδου, καθώς ο σερβικός σύλλογος χρειάζεται χρήματα και ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

"Δεν θα τους αφήσω να καταστρέψουν το αγόρι μου! Μιλάω για τους ανθρώπους που είναι επικεφαλής του Ερυθρού Αστέρα. Όλοι τους γύρισαν την πλάτη, καθώς ξόδεψαν όλα τα χρήματα που είχε ο σύλλογος, και βλέπουν τη μεταγραφή του Μάρκο ως τη λύση.

"Πόρτα" στη Λίβερπουλ από τον πατέρα του Γκρούγιτς!
© BONGARTS/GETTY IMAGES

Για αυτό το λόγο υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση πάνω του. Του τηλεφωνούν δέκα φορές την ημέρα ζητώντας του να υπογράψει συμβόλαιο. Επίσης κυκλοφορούν δικές τους ιστορίες στα σερβικά ΜΜΕ όπως "το Νο 8 του Τζέραρντ τον περιμένει", "Ο Κλοπ του τηλεφώνησε", εκατομμύρια εδώ, εκατομμύρια εκεί". Υπάρχει επίσης πίεση και στα αποδυτήρια του Ερυθρού Αστέρα καθώς φαίνεται πως άνθρωποι της διοίκησης έχουν πείσει παίκτες, που περιμένουν να πληρωθούν, ότι οι μισθοί τους εξαρτώνται από τη μεταγραφή του Μάρκο".

Μιλώντας στη σερβική εφημερίδα "Blic", ο πατέρας του Μάρκο Γκρούγιτς εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με την επιλογή της Λίβερπουλ να πληρώσει για τον παίκτη αλλά να τον αφήσει στον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το καλοκαίρι.

"Ποιά ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει 6.000.000 ευρώ και μετά να λέει "Κοίτα, παιδί, έλα όποτε θέλεις;". Εάν η Λίβερπουλ τον βλέπει σοβαρά θα του πουν "Ξεκίνημα προπονητικού καμπ τον Ιανουάριο αυτή την ημέρα, αυτή την ώρα, σε περιμένουμε". Και τι είδους συνδυασμός είναι αυτός;

"Πόρτα" στη Λίβερπουλ από τον πατέρα του Γκρούγιτς!
© FIFA VIA GETTY IMAGES

Ο σύλλογος πληρώνει για αυτόν επτά εκατομμύρια ευρώ, όμως μετά τον αφήνει δανεικό και αυτό το ενοίκιο κοστίζει ένα εκατομμύριο! Πραγματικά, αρχίζω να σκέφτομαι ότι θα πρέπει να ειδοποιήσω την αστυνομία για να τους πω τα πάντα για αυτή την πίεση".

Ερωτηθεις τέλος για το αν ο γιος του έχει μιλήσει με τη Λίβερπουλ, απάντησε: "Είχαμε μία κουβέντα με ανθρώπους της Ουντινέζε ενώ έπειτα ήρθαν και άνθρωποι της Άντερλεχτ. Όμως δεν έγινε συζήτηση για μεταγραφή, απλά ήθελαν να δουν τι είδους παιδί είναι ο Μάρκο, πως σκέφτεται. Και αυτό ήταν όλο, μόνο κουβέντα.

Μετά εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε η ιστορία με τη Λίβερπουλ... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ έχω το διαβατήριο και μπορώ να εγγυηθώ ότι ο Μάρκο δεν φεύγει, δεν πάει πουθενά.

Έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι καθοδόν στο να κατακτήσει έναν τίτλο με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι λογικό η τιμή του να είναι μεγαλύτερη το καλοκαίρι του 2016. Υπάρχουν όμως τόσοι άνθρωποι που θέλουν να γίνει νωρίτερα η μετακίνησή του για να πάρουν χρήματα.

Ξέρω ότι ο Μίοντραγκ Μπόζοβιτς έχει σεβασμό στο γιο μου αλλά είπα ανοιχτά στο διευθυντή Ζβέτζνταν Τέρζιτς να αφήσει ήσυχο το παιδί μου. Όσον αφορά στην πρόταση της Λίβερπουλ, είμαι σίγουρος ότι θα έρθει μεγαλύτερη από αυτή που ήρθε τώρα. Αφήστε τον να κατακτήσει τον τίτλο με τον Ερυθρό Αστέρα πρώτα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ