ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πολυβόλο" στην πρεμιέρα η Παρτίζαν

"Πολυβόλο" στην πρεμιέρα η Παρτίζαν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Σερβίας η Παρτίζαν, που στην πρεμιέρα "γάζωσε" εντός έδρας την Μάτσβα Σάμπατς μέχρι το τελικό υπέρ της 6-1. (video)

Την προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι ξεκίνησε με τον πλέον πειστικό τρόπο η Παρτίζαν, που φιλοδώρησε την Μάτσβα Σάμπατς με έξι τέρματα στην πρεμιέρα του σερβικού πρωταθλήματος.

Μόλις στο 35ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη στο 4-0, με τα τέρματα των Κόσοβιτς (8'), Ταουαμπά (16'), Πάντιτς (20') και Τζούρτζεβιτς (35'), μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 59' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαζάρεβιτς και το τελικό 6-1 ήρθε με γκολ των Ταουαμπά (68', δεύτερο προσωπικό) και Μιχάιλοβιτς (85').

Ο Λεονάρντο ήταν εκτός αποστολής, καθώς δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες και το μέλλον του είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς χρησιμοποίησε τους Κλάγιτς, Τσίρκοβιτς, Μίλετιτς, Όστοϊτς, Γέφτοβιτς, Μίλετιτς, Κόσοβιτς, Πάντιτς, Ταουαμπά, Γιάνκοβιτς και Τζούρτζεβιτς στην βασική ενδεκάδα.

Η Παρτίζαν είχε κατοχή μπάλας 63% στην αναμέτρηση και ολοκλήρωσε το ματς με 14 τελικές, από τις οποίες 8 ήταν εντός στόχου.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ