ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδοσφαιριστής σκοράρει και χάνει τη ζωή του λίγα λεπτά μετά

Ποδοσφαιριστής σκοράρει και χάνει τη ζωή του λίγα λεπτά μετά

Τραγωδία στον αγωνιστικό χώρο της Τανζανίας! Ένας 19χρονος ξεψύχησε στο γήπεδο από καρδιακή προσβολή, λίγα λεπτά αφότου είχε χριστεί σκόρερ για την ομάδα του (video).

Ένας 19χρονος ποδοσφαιριστής από την Τανζανία έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα κ-20 της πατρίδας του, λίγα λεπτά αφότου είχε σημειώσει γκολ.

Ο Ισμαΐλ Μρίσο Καλφάν βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα σε αντίπαλο στο 59ο λεπτό, ωστόσο δεν ξανασηκώθηκε ποτέ, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως το παιχνίδι και προσπάθησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο που επιστρατεύτηκε για να τον διακομίσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όμως, δεν διέθετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, με συνέπεια οι τραυματιοφορείς να μην καταφέρουν να αποτρέψουν το μοιραίο.

"Με θλίψη ανακοινώνω τον χαμό του Ισμαΐλ Μρίσο. Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος κ-20. Το ιατρικό επιτελείο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Τανζανίας παρακολουθεί στενά αυτήν τη στενόχωρη υπόθεση", ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την εγχώρια ΠΟ με την υπογραφή του προέδρου της, Τζαμάλ Μαλινζί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ