ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δοκιμάζεται στην Αυστραλία ο Μπολτ!

Jamaica's Usain Bolt makes his trademark gesture during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Jamaica's Usain Bolt makes his trademark gesture during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Το όνειρο του Γιουσέιν Μπολτ να παίξει μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο ενδέχεται να γίνει (σύντομα) πραγματικότητα, με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ να... επιταχύνει, ώστε να περάσει επιτυχώς την δοκιμαστική περίοδο στις προπονήσεις των Central Coast Mariners, κάνοντας ποδοσφαιρική αρχή στη "χώρα των καγκουρό".

Από τους στίβους ταχύτητας, στους ποδοσφαιρικούς! Ο Γιουσέιν Μπολτ πρόκειται να περάσει από τα δοκιμαστικά τεστ διάρκειας έξι εβδομάδων των Central Coast Mariners, σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα "sport1.de".

Ο ατζέντης του 31χρονου σπρίντερ, Tony Rallis, επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο διάσημος πελάτης του έχει αποφασίσει να λάβει μέρος δοκιμαστικά στις προπονήσεις του συλλόγου της Αυστραλίας και το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του.

"Τώρα θα περιμένουμε να δούμε ποσό καλά παίζει ποδόσφαιρο", ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής των "Ναυτικών", Shaun Mielekamp, για να συμπληρώσει: "Εάν όλα πάνε κατ' ευχήν, τότε μπορεί να αγωνιστεί στην A - League τη φετινή χρονιά".

Η πρώτη απόπειρα του Τζαμαϊκανού να εισχωρήσει στους ποδοσφαιρικούς κόλπους ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν μετείχε στις προπονήσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ τον Ιούνιο είχε ακολουθήσει για μία εβδομάδα το προπονητικό πρόγραμμα της νορβηγικής Stromsgodset.

Τρίτη και... φαρμακερή, πλέον, προσπάθεια για την "αστραπή", που ελπίζει να λάμψει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, αυτή τη φορά.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ