ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλουσιότερος αθλητής στη Βρετανία ο Χάμιλτον

Πλουσιότερος αθλητής στη Βρετανία ο Χάμιλτον

Ο Λούις Χάμιλτον είναι ο πλουσιότερος αθλητής στη Βρετανία. Η περιουσία του αυξήθηκε κατά 20 εκατ. λίρες σε σχέση με πέρσι. Δείτε την λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ανθρώπους του αθλητισμού στη Βρετανία.

Ο Λούις Χάμιλτον παρέμεινε στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών στην Βρετανία, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times. Η περιουσία του oδηγού της Φόρμουλα 1, σε σύγκριση με πέρσι, αυξήθηκε 20 εκατ. λίρες και φθάνει τις 88 εκατ. λίρες (122 εκατ. ευρώ).

Ο Χάμιλτον είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (2008, 2014). Στο φετινό πρωτάθλημα έχει τρεις νίκες σε τέσσερα γκραν πρι και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τρίτου παγκόσμιου πρωταθλήματος στην καριέρα του.

Στην 2η θέση της λίστας είναι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γ. Γουέιν Ρούνεϊ με περιουσία 72 εκατ. λίρες (100 εκατ. ευρώ). Ο Ρούνεϊ ξεπέρασε τον Τζέισον Μπάτον που βρίσκεται στην 3η θέση με 71 εκατ. λίρες (99 εκατ. ευρώ).

Τέταρτος στην λίστα είναι ο τενίστας Άντι Μάρεϊ 48 εκατ. λίρες (67 εκατ. ευρώ), 5ος ο αμυντικός της ΚΠΡ Ρίο Φέρντιναντ 44 εκατ. λίρες (61 εκατ. ευρώ), 6ος ο αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ 42 εκατ. λίρες (58 εκατ. ευρώ) και 7ος ο άσος του ΝΒΑ Λούο Ντενγκ 40 εκατ. λίρες (55 εκατ. ευρώ) μαζί με τον προπονητή της Τσέλσι Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είναι νέα είσοδο στην λίστα.

Πιο κάτω είναι ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι Φρανκ Λάμπαρντ 39 εκατ. λίρες (54 εκατ. ευρώ). Η λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές στην Βρετανία ολοκληρώνεται με τον αθλητή του γκολφ σερ Νικ Φάλντο, τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Ράιαν Γκιγκς, τον αθλητή του γκολφ Ρόρι Μακλρόι και τον προπονητή της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ, οι περιουσίες των οποίων φθάνουν τις 38 εκατ. λίρες (53 εκατ. ευρώ).

Πλουσιότερος αθλητής στη Βρετανία ο Χάμιλτον
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ