ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληρώνει τη ρήτρα για τον Ρενάτο Σάντσες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πληρώνει τη ρήτρα για τον Ρενάτο Σάντσες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρενάτο Σάντσες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως κερδίζει την κούρσα ανάμεσα σε Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας σκοπό να πληρώνει τη "χρυσή" ρήτρα του Ρενάνο Σάντσες. Διαβάστε πόσα χρήματα προσφέρουν οι Άγγλοι.

Στα τέλη Οκτωβρίου του 2015 ο Ρενάτο Σάντσες έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπενφίκα ( προερχόταν από τις ακαδημίες της ομάδας ) στο ματς εναντίον της Τοντέλα, αντικαθιστώντας τον Ζόνας. Από τότε ο 18άχρονος κεντρικός μέσος έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της βασικής ενδεκάδας της ομάδας, αφού το ταλέντο του ξεχώρισε με το καλημέρα.

Ο νεαρός μέσος μετρά 32 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ και... ανάγκασε την διοίκηση των "αετών" να του ανανεώσουν το συμβόλαιο του μέχρι το 2021, βάζοντας παράλληλα ρήτρα αποδέσμευσης 60.000.000€!

Κάπου εδώ έρχονται οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι τέσσερις ομάδες βλέπουν στο πρόσωπο του Ρενάτο το μέλλον και έχουν σκοπό να το πληρώσουν ακριβά.

Σύμφωνα με την Guardian, η Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτηση του μιας και είναι διατεθειμένοι στην ομάδα να πληρώσουν τη "χρυσή" ρήτρα για να τον κάνουν δικό τους.

Η Μπενφίκα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 79 βαθμούς, δυο περισσότερους από την δεύτερη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ