ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήρης η εθνική Γαλλίας στο "Wembley"

Πλήρης η εθνική Γαλλίας στο "Wembley"

Οι δολοφονικές επιθέσεις στο Παρίσι δεν στάθηκαν ικανές να τρομοκρατήσουν τους Γάλλους διεθνείς, με τον Ντεσάμπ να βλέπει και τους 23 παίκτες που είχε στην αποστολή για το ματς με την Γερμανία να δηλώνουν "παρών" και για το ματς του Λονδίνου με την Αγγλία.

Δύο από τα μέλη της εθνικής Γαλλίας έχουν περάσει δύσκολες στιγμές το τελευταίο 48ωρο μετά το μπαράζ επιθέσεων στην καρδιά του Παρισιού και αυτοί είναι οι Λασανά Ντιαρά και Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο πρώτος είδε σοκαρισμένος το όνομά της ξαδέρφης του, Αστά Ντιακιτέ, μεταξύ των θυμάτων των "τυφλών" τρομοκρατικών επιθέσεων ενώ ο δεύτερος έζησε ώρες αγωνίες μέχρι να μάθει τελικά πως η αδερφή του βγήκε ζωντανή από το θέατρο Bataclan όπου 89 αθώες ψυχές έχασαν τη ζωή τους.

Πλήρης η εθνική Γαλλίας στο "Wembley"

Με αυτά τα δεδομένα ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ξεκαθάρισε στους δύο παίκτες αλλά και στους υπόλοιπους πως θα σεβόταν την επιλογή τους σε περίπτωση που δεν ένιωθαν εντάξει για να ακολουθήσουν την αποστολή για το φιλικό με την Αγγλία, όμως όλοι ξεκαθάρισαν πως μπορεί να τους υπολογίζει και έτσι θα πετάξουν κανονικά και οι 23 παίκτες για Λονδίνο.

"Θα έρθουν όλοι οι παίκτες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου των "τρικολόρ" Φιλίπ Τουρνόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ