ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήγμα με Ματιέ σε Μπαρτσελόνα και Γαλλία

Πλήγμα με Ματιέ σε Μπαρτσελόνα και Γαλλία

Ο Ζερεμί Ματιέ τραυματίστηκε στο φιλικό της Γαλλίας με την Ρωσία και η Μπαρτσελόνα θα τον στερηθεί στο υπόλοιπο της σεζόν, ενώ θα χάσει πιθανότατα το Euro 2016

Σημαντική απουσία για την Μπαρτσελόνα στο υπόλοιπο της σεζόν, καθώς ο Ζερεμί Ματιέ τραυματίστηκε στο φιλικό της Γαλλίας με την Ρωσία.

Μπήκε στο 46' και λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί γόνατο, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και θα μπει στο χειρουργείο την Πέμπτη.

Είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά φέτος με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και αυτό είναι πλήγμα, καθώς οι "μπλαουγκράνα" έχουν στόχο ξανά και τους τρεις τίτλους, με τον Γάλλο να αποτελεί εξαιρετική λύση για την άμυνα και ως στόπερ και ως μπακ.

Ο Ματιέ είναι 32 ετών και ενδεχομένως με αυτόν τον τραυματισμό του να χαθεί μία μοναδική ευκαιρία να παίξει σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική Γαλλίας, καθώς δύσκολα θα καταφέρει να έτοιμος για το Euro 2016.

Μαζί με Ραφαέλ Βαράν, Μαμαντού Σακό και Λοράν Κοσιελνί ήταν στην 4άδα των στόπερς για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος μάλλον θα αναγκαστεί να πάρει τον Ελιακίμ Μανγκαλά της Μάντσεστερ Σίτι.

Πάντως, ο Ματιέ είναι σε δίλημμα για την επέμβαση, καθώς υπάρχουν δύο δρόμοι. Με ολική αφαίρεση μηνίσκου θα επιστρέψει σύντομα, αλλά θα υπάρχουν επιπτώσεις στο μέλλον (οστεοαρθρίτιδα), ενώ με μόνο με αφαίρεση υγρού και συρραφή θα μείνει εκτός δράσης έως και τρεις μήνες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ