ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλατινί: "Γελοίες οι κατηγορίες"

Πλατινί: "Γελοίες οι κατηγορίες"

Ο Μισέλ Πλατινί τιμωρήθηκε με 90 μέρες αποκλεισμό (μαζί με Μπλάτερ) από την Επιτροπή Ηθικής της FIFA και με ανακοίνωσή του απορρίπτει τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας γελοία τα γεγονότα

Ο Μισέλ Πλατινί εξέδωσε ανακοίνωση έπειτα από την τιμωρία του με αποκλεισμό 90 ημερών (μαζί με τον Ζεπ Μπλάτερ), τονίζοντας πως νιώθει αδικημένος, χωρίς να έχει την επιθυμία για εκδίκηση.

"Απορρίπτω όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει εναντίον μου, οι οποίες βασίζονται σε απλές εκφάνσεις και είναι εκπληκτικά ασαφής", αναφέρει ο πρόεδρος της UEFA στην ανακοίνωσή του.

"Παρά την γελοία φύση αυτών των γεγονότων, αρνούμαι να πιστέψω πως πρόκειται για μια πολιτική απόφαση που ελήφθη βιαστικά προκειμένου να στιγματίσει έναν λάτρη του παιχνιδιού ή να συνθλίψει την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της FIFA".

"Θέλω άπαντες να γνωρίζουν πως περισσότερο από μια αίσθηση αδικίας ή από επιθυμία για εκδίκηση, καθοδηγούμαι από μια βαθιά αίσθηση ένθερμης περιφρόνησης. Είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ενώπιον των αρμόδιων δικαιοδοτικών οργάνων".

"Θέλω να επαναλάβω με τον εντονότερο τρόπο πως θα αφοσιωθώ στην εξασφάλιση της επικράτησης της καλής μου πίστης. Τίποτα δεν θα με κάνει να εγκαταλείψω αυτήν την δέσμευση".

Η UEFA πάντως ανακοίνωσε επίσημα πως ο Μισέλ Πλατινί για τις επόμενες 90 ημέρες δεν θα εκτελεί χρέη προέδρου, σεβόμενη την απόφαση της Επιτροπής Ηθικής της FIFA.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ