ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλατινί: "Δεν θα αυτοκτονήσω κιόλας, δεν ήταν το πεπρωμένο του"

Πλατινί: "Δεν θα αυτοκτονήσω κιόλας, δεν ήταν το πεπρωμένο του"

Ο Μισέλ Πλατινί εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν μπορεί - λόγω τιμωρίας - να είναι υποψήφιος για την προεδρία της FIFA κι επανέλαβε τη στήριξη του στον Τζάνι Ινφαντίνο.

Μια ημέρα πριν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη FIFA, ο καθαιρεθείς πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί - ο οποίος είδε την ποινή απαγόρευσης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο να εκπίπτει από τα 8 στα 6 έτη, ωστόσο να του στερεί το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα - να εκφράζει την απογοήτευσή του, να εμμένει στην προσφυγή του στο CAS προκειμένου να δικαιωθεί και να στηρίζει τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Τζάνι Ινφαντίνο.

"Δεν θα αυτοκτονήσω. Δεν παίρνω Λεξομίλ (για την καταπολέμηση του άγχους). Το πεπρωμένο μου δεν ήταν να είμαι πρόεδρος της FIFA, αλλά να είμαι στην ομάδα της Γαλλίας. Δεν είμαι πολιτικός, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Αλλά θα παλέψω μέχρι τέλους κόντρα στην αδικία, για να είμαι καθαρός, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό.

Οι γραφειοκράτες της FIFA, πήραν την εξουσία. Είναι αυτοί που έκαναν όλα αυτά για να με διαβάλουν. Σήμερα, πρέπει να ξέρουμε ποια FIFA θέλουμε. Θέλουμε μια FIFA, η οποία να διοικείται από εκλεγμένους ή από γραφειοκράτες; Είναι το διακύβευμα των επομένων ετών. Με τον Ινφαντίνο (υποψήφιος πρόεδρος της FIFA) δουλέψαμε μαζί εννιά χρόνια. Του έχω εμπιστοσύνη", υποστήριξε ο Μισέλ Πλατινί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ