ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλακώθηκε με συμπαίκτη του ο Εμπαπέ

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Εμπαπέ AP

Στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε διαπληκτισμό με συμπαίκτη του με τον Ζαρντίμ να προπονεί στη συνέχεια τη Μονακό σε άλλο γήπεδο.

Ο Εμπαπέ θέλει να πάρει μεταγραφή για τη Παρί Σεν Ζερμέν και από τη στιγμή που η Μονακό αρνείται έχει νεύρα με αποτέλεσμα να ξεσπάει στους συμπαίκτες του.

Όπως αναφέρει η Equipe την περασμένη εβδομάδα ο 18χρονος Γάλλος είχε διαπληκτισμό με τον Αντρέα Ράγκι και μάλιστα δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά στη συνέχεια αγνόησε και τις οδηγίες του Ζαρντίμ.

Συγκεκριμένα στη προπόνηση της περασμένης Τρίτης τσακώθηκε με τον Ράγκι και ο Ζαρντίμ του ζήτησε να φύγει από τη προπόνηση και να συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα σε άλλο γήπεδο.

Ο Εμπαπέ δεν άκουσε την οδηγία του και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ζαρντίμ να πάρει την υπόλοιπη ομάδα και να προπονηθεί σε άλλο γήπεδο του αθλητικού κέντρου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα της Γαλλίας το κλίμα πλέον είναι βαρύ στα αποδυτήρια της Μονακό για τον 18χρονο Γάλλο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ