ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιθανή η αποχώρηση Μέσι από Μπαρτσελόνα

Πιθανή η αποχώρηση Μέσι από Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ρήτρα 250.000.000 ευρώ, όμως στην Μπαρτσελόνα παραδέχονται πως ίσως αναγκαστούν να τον πουλήσουν

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Αριέντο Μπράιντα, παραδέχτηκε πως δεν είναι απίθανη η πώληση του Λιονέλ Μέσι, καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν πολλά λεφτά, όπως η Μάντσεστερ Σίτι.

"Νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο να φύγει ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, αλλά κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν περίεργα πράγματα", τονίζει ο Μπράιντα σε καταλανικό τηλεοπτικό σταθμό και συνεχίζει: "Τώρα με αυτούς τους συλλόγους που έχουν πολλά λεφτά, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, έχουν αλλάξει οι αξίες. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει αυτό που φαντάζει αδύνατο, αλλά ελπίζω να μείνει".

Την Κυριακή ο Μέσι έκανε το 32ο χατ-τρικ του και ο Μπράιντα συμπλήρωσε: "Δεν είναι απλά ένας παίκτης. Ο Μέσι είναι φαινόμενο, είναι εξωγήινος".

Ο Αργεντινός άσος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το 2015 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά από 4 μήνες η Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Περισσότεροι από 87.000 οπαδοί των "μπλαουγκράνα" τον είδαν το μεσημέρι της Κυριακής να φτάνει τα 30 γκολ φέτος, όσα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος είναι εκτός φόρμας, απογοητεύει αυτούς τους δύο μήνες και κάτι του 2015, έτσι όσον αφορά στην Χρυσή Μπάλα, ο Μέσι έχει προβάδισμα λίγο πριν το 1/4 της χρονιάς και αν συνεχίσει έτσι, μετά από 3 χρόνια το βραβείο θα επιστρέψει στα χέρια του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ