ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίρλο: "Μην πας στην Κίνα, Μπαλοτέλι"

Πίρλο: "Μην πας στην Κίνα, Μπαλοτέλι"

Ο Αντρέα Πίρλο πιστεύει ακόμα ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι μπορεί να πάρει μεταγραφή σε τοπ ευρωπαϊκό σύλλογο και για αυτό του ζητάει δημόσια να μην πάει σε ομάδα της Κίνας.

Χωρίς αμφιβολία ο Μάριο Μπαλοτέλι διαθέτει τόσο ταλέντο που μπορεί να... δανείσει και σε άλλους όμως δυστυχώς το ταλέντο από μόνο του δεν φτάνει και έτσι ο Ιταλός στράικερ έχει φτάσει στα 25 του χρόνια να έχει περάσει από Ίντερ, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ και να μην έχει στεριώσει πουθενά.

Πλέον ο "Super Mario" δεν συγκινεί καμία από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης παρά μόνο μικρομεσαίες που προηγούμενα χρόνια ούτε που θα ασχολούταν ο ίδιος ενώ σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια υπάρχουν ομάδες από την Κίνα που είναι έτοιμες να του κάνουν πρόταση για να του... σώσου την καριέρα.

Κατά την άποψη πάντως του Αντρέα Πίρλο, που έχει υπάρξει συμπαίκτης του Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας, το μεγαλύτερο λάθος για αυτόν τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ήταν αφήσει την Ευρώπη "μαγεμένος" από το κινεζικό χρήμα.

Πίρλο: "Μην πας στην Κίνα, Μπαλοτέλι"

"Έχει παίξει για τόσους πολλούς μεγάλους συλλόγους και είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι είναι μόλις 25 ετών. Προλαβαίνει ακόμα να βρεθεί στην κορυφή. Χρειάζεται να επιλέξει προσεκτικά την επόμενη ομάδα του", δήλωσε ο άσος της New York City με συνέντευξή του στην "Mirror", και συνέχισε:

"Έχω διαβάσει διάφορα σενάρια για εκείνον και την Κίνα. Με όλο το σεβασμό στο πρωτάθλημα, ο Μάριο δεν θα έπρεπε να πάει εκεί. Εάν έχει δύο ή τρεις καλές σεζόν στην επόμενη ομάδα του, θα είναι μόλις 28 ετών και θα μπορέσει να πάει σε έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Δεν έχω πια άλλη συμβουλή για αυτόν, ξέρει ο ίδιος τις ικανότητές του. Τώρα εξαρτώνται τα πάντα από αυτόν. Με έχει απογοητεύσει αλλά έχω πολύ αγάπη για τον Μάριο.

Πίρλο: "Μην πας στην Κίνα, Μπαλοτέλι"

Πρέπει να σταματήσει να είναι ο τύπος που ψάχνουν τα μίντια για να βρίσκουν καλές ιστορίες. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πόσο ξεχωριστός παίκτης είναι. Έχω παίξει με κάποιους από τους καλύτερους επιθετικούς και σας διαβεβαιώ ότι ο Μάριο έχει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που απαιτούνται για να γίνει ένας από τους καλύτερους στράικερ στον κόσμο.

Τώρα όμως πιστεύω ότι βρίσκεται εκεί που έπρεπε να βρίσκεται. Δεν έχει πια άλλο χρόνο για να σπαταλήσει..."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ