ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πικράθηκε ο Μίτσελ με τον Φορνάλς

Πικράθηκε ο Μίτσελ με τον Φορνάλς

Ο Πάμπλο Φορνάλς πλήρωσε τη ρήτρα των 12.000.000€ του συμβολαίου του με τη Μάλαγα και εν συνεχεία υπέγραψε στη Βιγιαρεάλ. Ο Μίτσελ πικράθηκε και προβληματίστηκε με τα κλάματα του νεαρού!

Ένα ακόμη σπουδαίο ταλέντο αποτελεί παρελθόν για τη Μάλαγα και ο Μίτσελ είναι πικραμένος, αλλά και προβληματισμένος.

Ο 21άχρονος Ισπανός επιτελικός μέσος, Πάμπλο Φορνάλς, πλήρωσε ο ίδιος τα 12.000.000 ευρώ της ρήτρας του συμβολαίου στη Μάλαγα και έμεινε ελεύθερος, υπογράφοντας εν συνεχεία στη Βιγιαρεάλ.

Πικράθηκε ο Μίτσελ με τον Φορνάλς

Φυσικά τα χρήματα προέρχονται απ'το "κίτρινο υποβρύχιο" και δεν τα έβαλε απ'την τσέπη του ο νεαρός, ο οποίος είναι ο 3ος ταλαντούχος Ισπανός που αποχωρεί φέτος απ'την ομάδα, έπειτα απ'τους Σάντρο Ραμίρεθ και Ιγνάθιο Καμάτσο.

Οι περιπτώσεις του Σάντρο Ραμίρεθ και Πάμπλο Φορνάλς πόνεσαν πολύ τον Μίτσελ και την διοίκηση της Μάλαγα, καθώς έχασαν δύο σπουδαίους παίκτες για ελάχιστα χρήματα.

Λίγα τα 12.000.000 ευρώ για τον Φορνάλς και... ψίχουλα τα 6.000.000 ευρώ που έδωσε η Έβερτον για τον Ραμίρεθ, όπου και σε αυτήν την περίπτωση πληρώθηκε η ρήτρα.

Ο Μίτσελ λοιπόν έγραψε στο twitter: "Ο Πάμπλο μας αφήνει, ένας ακόμη. Είπε αντίο σε όλους με την συνηθισμένη του ειλικρίνεια και ανθρωπιά: κλαίγοντας από θλίψη, όχι από χαρά. Κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει".

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ