ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε και Γκούζαν η Μίντλεσμπρο

Πήρε και Γκούζαν η Μίντλεσμπρο

Η Μίντλεσμπρο ολοκλήρωσε την απόκτηση του Μπραντ Γκούζαν, οι Άγγλοι τον βλέπουν ως αναπληρωματικό του Βίκτορ Βαλντές, άρα για τρίτο τερματοφύλακα τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο

Με εξαιρετικές εμφανίσεις του Ντίμι Κωνσταντόπουλου η Μίντλεσμπρο ανέβηκε στην Premier League και ήδη έχει αποκτήσει δύο αρκετά καλούς τερματοφύλακες, καθώς μετά τον Βίκτορ Βαλντές, ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Μπραντ Γκούζαν.

Πρόκειται για 34άχρονο Αμερικανό που έκανε 34 εμφανίσεις πέρσι με την Άστον Βίλα, ενώ ο Βαλντές μετά την Μπαρτσελόνα είχε υπογράψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρσι έπαιζε δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης και τον Σεπτέμβρη κλείνει τα 32.

Να θυμίζουμε πως ο Κωνσταντόπουλος το Νοέμβρη θα κλείσει τα 38 του χρόνια και οι Άγγλοι θεωρούν πως θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας με βασικό τον Βαλντές και δεύτερο τον Γκούζαν.

Υπάρχει και 4ος τερματοφύλακας στο ρόστερ, ο 27άχρονος Ισπανός, Τομάς Μεχίας, ο οποίος πέρσι ήταν η αλλαγή του Ντίμι, έπαιζε δηλαδή μόνο στο σε FA Cup & League Cup.

Οι φήμες λένε πως ο Ισπανός θα αποχωρήσει, πιθανότατα θα δοθεί δανεικός, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Έλληνας και να μείνει ο Μεχίας. Κανείς πάντως στην Αγγλία δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η "Μπόρο" απέκτησε και Βαλντές και Γκούζαν ενώ είχε τον Κωνσταντόπουλο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ