ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήγε για επίθεση αυτοκτονίας φορώντας φανέλα του Μέσι!

Πήγε για επίθεση αυτοκτονίας φορώντας φανέλα του Μέσι!

Σοκαριστικό σκηνικό στο Ιράκ: ένας 14χρονος ζώστηκε με εκρηκτικά φορώντας από πάνω φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομα του Μέσι, με τους άνδρες ασφαλείας να προλαβαίνουν την τελευταία στιγμή την αποφυγή του μακελειού. Δείτε το video της σύλληψής του!

Μία τραγωδία αποφεύχθηκε την ύστατη στιγμή το βράδυ της Κυριακής, με έναν έφηβο (η ηλικία του υπολογίζεται μεταξύ 12 και 14 ετών) να γίνεται καμικάζι και να επιχειρεί επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τέμενος στην πόλη Κιρκούκ, και τους άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας του Ιράκ να αποτρέπουν ευτυχώς την τρομοκρατική ενέργεια.

"Καταφέραμε να συλλάβουμε έναν καμικάζι που φορούσε ζώνη με εκρηκτικά. Ο συλληφθείς είναι γεννηθείς το 2001", ήταν η επίσημη ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους από τον αρχηγό της αστυνομίας του Κιρκούκ, Χάταμπ Όμαρ Αρέφ.

Πέρα από το νεαρό της ηλικίας του επίδοξου τρομοκράτη που προκαλεί... τρόμο και ανατριχίλα, εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός πως πάνω από τη ζώνη με τα εκρηκτικά το μικρό αυτό παιδί φορούσε φανέλα με της Μπαρτσελόνα με το όνομα του Λιονέλ Μέσι στην πλάτη.

Δείτε το αποκαλυπτικό video που κυκλοφόρησε από το ειδησεογραφικο πρακτορείο "Rudaw":

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ