ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέθανε στο γήπεδο 17χρονος Παραγουανός γκολκίπερ

Πέθανε στο γήπεδο 17χρονος Παραγουανός γκολκίπερ

Θρήνος στην Παραγουάη, καθώς ένας 17χρονος τερματοφύλακας έχασε τη ζωή του στο γήπεδο ύστερα από δυνατή μπαλιά που δέχθηκε στο στομάχι.

Ακόμη ένα θλιβερό περιστατικό θανάτου στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο 17χρονος γκολκίπερ της Σπορτ Κολόμπια, Μπρούνο Ισαΐας Κανιέτε, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας U18 τραυματίστηκε όταν δέχθηκε δυνατή μπαλιά στην κοιλιακή χώρα. Αρχικά σηκώθηκε, αλλά έπειτα κατέρρευσε και δεν συνήλθε.

Ως κύρια αιτία του τραγικού συμβάντος αναφέρεται - σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Παραγουάης - η καθυστερημένη άφιξη του ασθενοφόρου (άργησε μισή ώρα) στο γήπεδο, "Αλφόνσο Κολμάν".

"Δεν με ενδιαφέρει εάν με διώξουν από την ομάδα. Είναι η χειρότερη ομάδα της χώρας. Ο Μπρούνο ξεψύχησε στα χέρια μου, από την μπάλα που δέχθηκε στο στομάχι", υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Παραγουάης εξέφρασε τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του νεαρού, ενώ ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ απηύθυνε σκληρή κριτική στην APF: "Δεν υπήρχαν ασθενοφόρα / ιατροί σε επίσημο ματς της ομοσπονδίας. Διεφθαρμένα στελέχη δεν σας ανησυχούν οι ζωές των παιδιών"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ