ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέθανε 30χρονος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο

Πέθανε 30χρονος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο

Ο Ντέιβιντ Ονίγια έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που αγωνιζόταν με τη φανέλα της T - Team και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής πέθανε μέσα στο γήπεδο. Αυτή τη φορά η είδηση έρχεται από τη Μαλαισία όπου ο Ντέιβιντ Ονίγια έπαθε ανακοπή καρδιάς και παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του.

Ο 30χρονος Νιγηριανός ήταν ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της T-Team και συμμετείχε σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κέλανταν.

Μετά από τρία λεπτά αγώνα σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο και οι συμπαίκτες του κάλεσαν αμέσως για βοήθεια. Ο οδηγός του ασθενοφόρου παρακολουθούσε την αναμέτρηση από την εξέδρα και όπως καταγγέλουν οι άνθρωποι της T-Team, άργησε να ειδοποιηθεί για να κατέβει στο γήπεδο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο άτυχος Νιγηριανός να παραμείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Μετά από περίπου 60 λεπτά έγινε γνωστός ο θάνατος του και η φιλική αναμέτρηση διεκόπη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ